Firms.bg
Търси

СМАРТ РЕЙЛ ЛОДЖИСТИКС ЕООДЕИК: 207013447, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.09.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
СМАРТ РЕЙЛ ЛОДЖИСТИКС ЕООД
Изписване на чужд език
“Smart Rail Logistics” Ltd.
Дата на регистрация
13.6.2022
Регистрация по ЗДДС

BG207013447 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, "Събрни", №17, етаж 1, апартамент 2
Предмет на дейност
жп превоз на товари - превоз на товари по главните железопътни линии, както и на къси разстояния; предоставяне под наем на други машини, оборудване и стоки, в т.ч. лизинг и оперативен лизинг на сухопътни транспортни средства, включително и железопътни транспортни средства; транспортно обработка - товарене и разтоварване на стоки, независимо от вида транспорт, използван за транспортиране, товарене и разтоварване на товарни жп вагони и др.; други спомагателни дейности в областта на транспорта, в т.ч. спедиция, организиране на превози с железопътен, автомобилен, воден или въздушен транспорт, организиране на групови или индивидуални превози на стоки (включително износ и доставка на стоки, както и сглобяване на партиди), издаване и получаване на транспортни документи и пътни листи, митническо и друго посредничество, корабен брокераж и агентиране, чартиране, въздушен карго превоз; посредничество при всякакъв вид превоз на товари, в т.ч. сухопътен, железопътен, воден и въздушен; манипулационни операции - временно опаковане за запазване на товара по време на транзит, преопаковане, произволен контрол и претегляне на товара и др. търговия на едро със зърнени храни, суров тютюн, семена и храна за животни и други селскостопански продукции. търговия на едро с млечни продукти, яйца, хранителни масла и мазнини и/или други животински продукти. осъществяване на всякаква друга дейност, незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • вячеслав ц.
Едноличен собственик на капитала
алексей м.
Капитал размер
2000 лв. (внесен капитал: 2000 лв.)

Резюме

Фирма СМАРТ РЕЙЛ ЛОДЖИСТИКС ЕООД (“Smart Rail Logistics” Ltd.) с ЕИК/ПИК 207013447 е основана на 13.6.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, "Събрни", №17, етаж 1, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 2000 лева. СМАРТ РЕЙЛ ЛОДЖИСТИКС ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207013447 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 13.07.2022 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    13.6.2022
    Управители
    вячеслав ц.
    Едноличен собственик на капитала
    Предмет на дейност
    ЖП превоз на товари - превоз на товари по главните железопътни линии, както и на къси разстояния; Предоставяне под наем на други машини, оборудване и стоки, в т.ч. лизинг и оперативен лизинг на сухопътни транспортни средства, включително и железопътни транспортни средства; Транспортно обработка - товарене и разтоварване на стоки, независимо от вида транспорт, използван за транспортиране, товарене и разтоварване на товарни жп вагони и др.; Други спомагателни дейности в областта на транспорта, в т.ч. спедиция, организиране на превози с железопътен, автомобилен, воден или въздушен транспорт, организиране на групови или индивидуални превози на стоки (включително износ и доставка на стоки, както и сглобяване на партиди), издаване и получаване на транспортни документи и пътни листи, митническо и друго посредничество, корабен брокераж и агентиране, чартиране, въздушен карго превоз; посредничество при всякакъв вид превоз на товари, в т.ч. сухопътен, железопътен, воден и въздушен; манипулационни операции - временно опаковане за запазване на товара по време на транзит, преопаковане, произволен контрол и претегляне на товара и др. Търговия на едро със зърнени храни, суров тютюн, семена и храна за животни и други селскостопански продукции. Търговия на едро с млечни продукти, яйца, хранителни масла и мазнини и/или други животински продукти. Осъществяване на всякаква друга дейност, незабранена от закона.
    Капитал
    2000
    Име на фирма
    СМАРТ РЕЙЛ ЛОДЖИСТИКС
    Изписване на чужд език
    “Smart Rail Logistics” Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, "Събрни", №17, етаж 1, апартамент 2
    Внесен капитал
    2000
  2. 4.09.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG207013447

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
120020901АТЛАНТИК ДИВАЙН ЕАД

гр. Девин, Девин

али ф.

Съвет на директорите

Виж още
202544515АЙСИЛ ООД

с. Гурмазово, Божурище

али ф.

Съдружници

Виж още
203688251ФЕЛИЗОЛ ООД

гр. Петрич, Петрич

параскеви д.

Съдружници

Виж още
205467675ЕУРО ТП ЕООД

гр. Шумен, Шумен

али ф.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207107042Ла Кучина Фуудс ООД

гр. Пловдив, Пловдив

параскеви д.

Съдружници

Виж още
040428304ДЕВИН ЕАД

гр. Девин, Девин

али ф.

Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.