Firms.bg
Търси

Мино Фаянс ЕООДЕИК: 207010839, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.07.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
Мино Фаянс ЕООД
Изписване на чужд език
Mino Faians
Дата на регистрация
11.6.2022
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, Цар Самуил, №2, вход А, етаж 4, апартамент 26
Предмет на дейност
дружеството има следния предмет на дейност : търговия и покупки на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с автомобили, техническо обслужване и ремонт на автомобили, търговия на дребно в магазини предимно с хранителни стоки и напитки, продажба на стоки от собствено производство, търговия на дребно с плодове и зеленчуци, търговия на дребно с хляб, хлебни, захарни и сладкарски стоки, търговия на дребно с тютюневи изделия, търговия на дребно с напитки, внос, износ, производство на хранителни стоки и реекспорт, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и реекспорт, превозни сделки, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, предприятие за обществено хранене, хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.з от тз /, преработка и пласмент на селскостопанска продукция, ресторантски, туристически, фризьорски, козметични, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги и сделки. хотелиерство. лизинг. дейности по охрана и разследване. строителство и ремонт на жилищни, производствени, търговски, обществени и административни сгради и офиси, полагане на облицовки и настилки. покупка на строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; предприятие за шивашки услуги, сладкарски изделия, питейни заведения, както и всякакви други дейности или услуги не забранени със закон.
Управители/Съдружници
  • верина к.
Едноличен собственик на капитала
верина к.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Мино Фаянс ЕООД (Mino Faians) с ЕИК/ПИК 207010839 е основана на 11.6.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, Цар Самуил, №2, вход А, етаж 4, апартамент 26, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Мино Фаянс ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 11.07.2022 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    Mino Faians
    Управители
    верина к.
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    Мино Фаянс
    Основана
    11.6.2022
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, Цар Самуил, №2, вход А, етаж 4, апартамент 26
    Предмет на дейност
    Дружеството има следния предмет на дейност : Търговия и покупки на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с автомобили, техническо обслужване и ремонт на автомобили, търговия на дребно в магазини предимно с хранителни стоки и напитки, продажба на стоки от собствено производство, търговия на дребно с плодове и зеленчуци, търговия на дребно с хляб, хлебни, захарни и сладкарски стоки, търговия на дребно с тютюневи изделия, търговия на дребно с напитки, внос, износ, производство на хранителни стоки и реекспорт, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и реекспорт, превозни сделки, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, предприятие за обществено хранене, хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.з от ТЗ /, преработка и пласмент на селскостопанска продукция, ресторантски, туристически, фризьорски, козметични, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги и сделки. Хотелиерство. Лизинг. Дейности по охрана и разследване. Строителство и ремонт на жилищни, производствени, търговски, обществени и административни сгради и офиси, полагане на облицовки и настилки. Покупка на строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; предприятие за шивашки услуги, сладкарски изделия, питейни заведения, както и всякакви други дейности или услуги не забранени със закон.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    100

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203602398ШУАНИН 888 ООД

гр. София, Столична

чен ч.

Съдружници

Виж още
206662646ОРИЕНТ КОЗМЕТИКС ЦАЦИ ООД

гр. Благоевград, Благоевград

чен ч.

Съдружници

Виж още
207040394Емани-БГ ООД

гр. Варна, Варна

чен ч.

Съдружници

Виж още
207267821ММБГ-ЕКЛИПСО.БГ ЕООД

гр. Варна, Варна

чен ч.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.