Firms.bg
Търси

Вайс Груп БГ ЕООДЕИК: 206968283, гр. Несебър, Несебър

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.06.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
Вайс Груп БГ ЕООД
Изписване на чужд език
Wise Group BG Ltd.
Дата на регистрация
8.5.2022
Регистрация по ЗДДС

BG206968283 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, кв. Чайка 137, апарткомплекс Каскадас Фемили Резорт, корпус 15, an. А19, ет.З.
Предмет на дейност
консултиране, внос и износ на стоки от всякакъв вид, консултантски услуги, свързани с маркетинг и бизнес развитие, ит консултиране, правно и управленско консултиране, онлайн търговия, маркетинг, интернет маркетинг, управление на активи, организиране на събития и семинари, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговия със софтуер, дистрибуция, посреднически услуги на агенция за недвижими имоти, предоставяне на услуги от всякакъв вид, индустриални услуги, занаятчийска дейност от всякакъв вид, туристически, рекламни, и информационни или други услуги; производство на храни, текстил, облекло, мебели и други продукти; производство на филми, телевизионни програми, издаване на звукозаписи; издателска дейност; дейности в областта на радио- и телевизионно излъчване; телекомуникации; компютърно програмиране и консултиране; дейности по заетостта; поддръжка на сгради и територии; дейности в областта на спорта, отдиха и развлеченията; предоставяне на спомагателни услуги в областта на добива на нефт и природен газ; доставка на електричество, газ пара и климатизация /след получаване на необходимите разрешителни и лицензи/; дейност на службите за сигурност и разследвания; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, рент а кар, магазинерство и ресторантьорство; хотелиерски; лизинг, както и всякаква друга търговска дейност, която не е изрично забранена от закон, указ или друг нормативен акт.
Управители/Съдружници
  • андрий и.
Едноличен собственик на капитала
андрий и.
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма Вайс Груп БГ ЕООД (Wise Group BG Ltd.) с ЕИК/ПИК 206968283 е основана на 8.5.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, кв. Чайка 137, апарткомплекс Каскадас Фемили Резорт, корпус 15, an. А19, ет.З., а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. Вайс Груп БГ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206968283 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 8.06.2022 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    Вайс Груп БГ
    Предмет на дейност
    Консултиране, внос и износ на стоки от всякакъв вид, консултантски услуги, свързани с маркетинг и бизнес развитие, ИТ консултиране, правно и управленско консултиране, онлайн търговия, маркетинг, интернет маркетинг, управление на активи, организиране на събития и семинари, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговия със софтуер, дистрибуция, посреднически услуги на агенция за недвижими имоти, предоставяне на услуги от всякакъв вид, индустриални услуги, занаятчийска дейност от всякакъв вид, туристически, рекламни, и информационни или други услуги; производство на храни, текстил, облекло, мебели и други продукти; производство на филми, телевизионни програми, издаване на звукозаписи; издателска дейност; дейности в областта на радио- и телевизионно излъчване; телекомуникации; компютърно програмиране и консултиране; дейности по заетостта; поддръжка на сгради и територии; дейности в областта на спорта, отдиха и развлеченията; предоставяне на спомагателни услуги в областта на добива на нефт и природен газ; доставка на електричество, газ пара и климатизация /след получаване на необходимите разрешителни и лицензи/; дейност на службите за сигурност и разследвания; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, рент а кар, магазинерство и ресторантьорство; хотелиерски; лизинг, както и всякаква друга търговска дейност, която не е изрично забранена от закон, указ или друг нормативен акт.
    Капитал
    200
    Основана
    8.5.2022
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, кв. Чайка 137, апарткомплекс Каскадас Фемили Резорт, корпус 15, an. А19, ет.З.
    Управители
    андрий и.
    Едноличен собственик на капитала
    Изписване на чужд език
    Wise Group BG Ltd.
    Внесен капитал
    200
  2. 13.06.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206968283

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200917321ФУУД ЛАИН ООД

гр. София, Столична

далибор м.

Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
205487642КАРНЕ ЛАЙН ООД

гр. София, Столична

далибор м.

Съдружници

Виж още
206313826УМУТ ШПЕД ООД

гр. Петрич, Петрич

далибор м.

Съдружници

Виж още
207200475Кутлу Индустриал Трейд ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

далибор м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207459620ЕНБ ШПЕД ЕООД

гр. Петрич, Петрич

далибор м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.