Firms.bg
Търси

КЕЙ ЕН ЕЪРУЕЙС ЕООДЕИК: 206964840, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.07.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
КЕЙ ЕН ЕЪРУЕЙС ЕООД
Изписване на чужд език
K N AIRWAYS LTD
Дата на регистрация
6.5.2022
Регистрация по ЗДДС

BG206964840 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски, блок 16, етаж 6, апартамент 31
Предмет на дейност
обслужване на пътници при пътнически въздушен транспорт, превозни спедиционни и комисионни сделки, производство и търговия със стоки и услуги, внос и износ на стоки и услуги, хотелиерство и ресторантьорство, сделки с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуалната собственост, разработка на софтуер, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, складови сделки, туристически рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт ще се осъществяват след получаването им.
Управители/Съдружници
  • константин н.
  • елена н.
Едноличен собственик на капитала
константин н.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма КЕЙ ЕН ЕЪРУЕЙС ЕООД (K N AIRWAYS LTD) с ЕИК/ПИК 206964840 е основана на 6.5.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски, блок 16, етаж 6, апартамент 31, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. КЕЙ ЕН ЕЪРУЕЙС ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206964840 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 6.06.2022 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    КЕЙ ЕН ЕЪРУЕЙС
    Основана
    6.5.2022
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски, блок 16, етаж 6, апартамент 31
    Управители
    константин н.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Изписване на чужд език
    K N AIRWAYS LTD
    Предмет на дейност
    Обслужване на пътници при пътнически въздушен транспорт, превозни спедиционни и комисионни сделки, производство и търговия със стоки и услуги, внос и износ на стоки и услуги, хотелиерство и ресторантьорство, сделки с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуалната собственост, разработка на софтуер, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, складови сделки, туристически рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт ще се осъществяват след получаването им.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    50
    Внесен капитал
    50
  2. 3.07.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206964840

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201504585"НОСИКОВ КОНСУЛТ" ЕООД

гр. Асеновград, Асеновград

елена н.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.