Firms.bg
Търси

ЕВРО ДИЗАЙН ИНТЕРНЕШЪНАЛ ГРУП ЕООДЕИК: 206954497, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.07.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕВРО ДИЗАЙН ИНТЕРНЕШЪНАЛ ГРУП ЕООД
Изписване на чужд език
EURO DESIGN INTERNATIONAL GROUP LTD
Дата на регистрация
27.4.2022
Регистрация по ЗДДС

BG206954497 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, Бул Братя Бъкстон, №55, етаж 1, апартамент 2
Предмет на дейност
предоставяне на услуги в сектора за подпомагане на основните системи за моделиране на твърди повърхности, проектиране и проучване на нови продукти:моделирането и маркетинг на пластмасови, метални и незавършени продукти и свързани с тях процеси.чертане,организиране и проектиране на механични и немеханични компоненти.производство на технически ръководства, търговски брошури, рендиране и технически и търговски продукти.проектиране и консултации в механичната област , хидравлични и електронни както за промишлени приложения, създаване и продажба на софтуер. продажба на компютри и електронен материал. дейността по обучение в областта на механиката, хидравлични и електрони , научноизследователската и консултантската дейност в областта на патентното право, консултации в областта на сертифицирането на качеството на фирмите, проектиране на технологични системи, проектиране на системи за предаване на данни и сигурност, частни оценки и частни консултации, проучвания и оценки на електромагнитно замърсяване. изграждане на автоматични системи за изграждане на промишлени производствени процеси за производство на машини и аксесоари проектиране, производство, монтаж, маркетинг и ремонт на автоматични или полуавтоматични машини.проектиране, производство, монтаж, комерсиализация и ремонт на механични и електронни компоненти, включително издаване на гаранции от всякакъв вид в полза на трети лица. фирмата извършва дейност както в българия, така и в чужбина в посочените по-горе сектори,със свързан или допълващ предмет на дейност, както и всяка една друга дейност, която не е забранена от закона.
Управители/Съдружници
  • анджело б.
Едноличен собственик на капитала
анджело б.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ЕВРО ДИЗАЙН ИНТЕРНЕШЪНАЛ ГРУП ЕООД (EURO DESIGN INTERNATIONAL GROUP LTD) с ЕИК/ПИК 206954497 е основана на 27.4.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, Бул Братя Бъкстон, №55, етаж 1, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ЕВРО ДИЗАЙН ИНТЕРНЕШЪНАЛ ГРУП ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206954497 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 27.05.2022 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    EURO DESIGN INTERNATIONAL GROUP LTD
    Едноличен собственик на капитала
    салваторе в.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, Бул Братя Бъкстон, №55, етаж 1, апартамент 2
    Предмет на дейност
    Предоставяне на услуги в сектора за подпомагане на основните системи за моделиране на твърди повърхности, проектиране и проучване на нови продукти:Моделирането и маркетинг на пластмасови, метални и незавършени продукти и свързани с тях процеси.Чертане,организиране и проектиране на механични и немеханични компоненти.Производство на технически ръководства, търговски брошури, рендиране и технически и търговски продукти.Проектиране и консултации в механичната област , хидравлични и електронни както за промишлени приложения, създаване и продажба на софтуер. Продажба на компютри и електронен материал. Дейността по обучение в областта на механиката, хидравлични и електрони , научноизследователската и консултантската дейност в областта на патентното право, консултации в областта на сертифицирането на качеството на фирмите, проектиране на технологични системи, проектиране на системи за предаване на данни и сигурност, частни оценки и частни консултации, проучвания и оценки на електромагнитно замърсяване. Изграждане на автоматични системи за изграждане на промишлени производствени процеси за производство на машини и аксесоари Проектиране, производство, монтаж, маркетинг и ремонт на автоматични или полуавтоматични машини.Проектиране, производство, монтаж, комерсиализация и ремонт на механични и електронни компоненти, включително издаване на гаранции от всякакъв вид в полза на трети лица. Фирмата извършва дейност както в България, така и в чужбина в посочените по-горе сектори,със свързан или допълващ предмет на дейност, както и всяка една друга дейност, която не е забранена от закона.
    Управители
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Име на фирма
    ЕВРО ДИЗАЙН ИНТЕРНЕШЪНАЛ ГРУП
    Основана
    27.4.2022
  2. 8.06.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206954497
  3. 14.07.2022 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    салваторе в.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201605239АМАРАЛ ООД

гр. Горна Оряховица, Горна Оряховица

олександр б.

Съдружници, Съдружници

Виж още
204556612Сийкат ЕООД

гр. София, Столична

олександр б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205881719Лазаров-Логистикс ЕООД

гр. Петрич, Петрич

олександр б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.