Firms.bg
Търси

Густав Лист ЕООДЕИК: 206888951, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.05.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
Густав Лист ЕООД
Изписване на чужд език
“Gustav List" Ltd
Дата на регистрация
4.3.2022
Регистрация по ЗДДС

BG206888951 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Бигла, №18, партер
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно с машини и части за тях: технически и бизнес консултации; проектиране, създаване на прототипи, моделиране и производство на различни визуални образи в дигитален и / или материален вид (триизмерни и двуизмерни модели, скици, рисунки, скулптури, миниатюри и др.); разработване на специален хардуер и устройства за триизмерно сканиране на обекти, както и на продукта от процеса на сканиране с използването им и предоставянето на услуги въз основа на горепосочените действия; разработване, маркетинг, промоция и продажба на компютърни и настолни игри. развлекателни и образователни компютърни програми и други софтуерни продукти, печатни материали на физическа или дигитална основа; търговия на едро. дребно (включително чрез интернет) покупка и продажба на сувенири, играчки, игри и свързани с тях продукти; внос и износ; рекламна дейност; складова дейност; инженерни дейности; неспециализирана търговия на едро; производство на други метални изделия и всички други дейности, незабранени изрично от българското законодателство. в случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация или лиценз.
Управители/Съдружници
  • александър л.
Едноличен собственик на капитала
ана с.
Капитал размер
100000 лв. (внесен капитал: 70000 лв.)

Резюме

Фирма Густав Лист ЕООД (“Gustav List" Ltd) с ЕИК/ПИК 206888951 е основана на 4.3.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Бигла, №18, партер, а началният внесен капитал е в размер на 70000 лева. Густав Лист ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206888951 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 4.04.2022 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    Густав Лист
    Изписване на чужд език
    “Gustav List" Ltd
    Управители
    александър л.
    Капитал
    100000
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Бигла, №18, партер
    Предмет на дейност
    Търговия на едро и дребно с машини и части за тях: технически и бизнес консултации; проектиране, създаване на прототипи, моделиране и производство на различни визуални образи в дигитален и / или материален вид (триизмерни и двуизмерни модели, скици, рисунки, скулптури, миниатюри и др.); разработване на специален хардуер и устройства за триизмерно сканиране на обекти, както и на продукта от процеса на сканиране с използването им и предоставянето на услуги въз основа на горепосочените действия; разработване, маркетинг, промоция и продажба на компютърни и настолни игри. развлекателни и образователни компютърни програми и други софтуерни продукти, печатни материали на физическа или дигитална основа; търговия на едро. дребно (включително чрез интернет) покупка и продажба на сувенири, играчки, игри и свързани с тях продукти; внос и износ; рекламна дейност; складова дейност; инженерни дейности; неспециализирана търговия на едро; производство на други метални изделия и всички други дейности, незабранени изрично от българското законодателство. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация или лиценз.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    70000
    Основана
    4.3.2022
  2. 8.05.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206888951
  3. 9.05.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206888951

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
205676575„ГРИФОН СТУДИО“ ООД ООД

гр. София, Столична

ана с.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
207005710Густав Лист мениджмънт ЕООД

гр. София, Столична

александър л.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.