Firms.bg
Търси

ТОМОВА КОМЕРС ЕООДЕИК: 206878284, гр. Садово, Садово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.03.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТОМОВА КОМЕРС ЕООД
Изписване на чужд език
TOMOVA COMMERCE Ltd
Дата на регистрация
28.2.2022
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Садово, гр. Садово, ул.Опълченска, №8
Предмет на дейност
търговско представителство и посредничество на наши и чужди търговци и търговски дружества в страната и чужбина. консултантски и комисионерски услуги и дейности; управление; маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; онлайн търговия, вътрешна и международна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби. разработка на софтуер, маркетинг и управление; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
Управители/Съдружници
  • христина т.
Едноличен собственик на капитала
христина т.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ТОМОВА КОМЕРС ЕООД (TOMOVA COMMERCE Ltd) с ЕИК/ПИК 206878284 е основана на 28.2.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Садово, гр. Садово, ул.Опълченска, №8, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ТОМОВА КОМЕРС ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 28.03.2022 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    TOMOVA COMMERCE Ltd
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Садово, гр. Садово, ул.Опълченска, №8
    Предмет на дейност
    Tърговско представителство и посредничество на наши и чужди търговци и търговски дружества в страната и чужбина. Консултантски и комисионерски услуги и дейности; управление; маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; онлайн търговия, вътрешна и международна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. Организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби. Разработка на софтуер, маркетинг и управление; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
    Управители
    христина т.
    Капитал
    1000
    Име на фирма
    ТОМОВА КОМЕРС
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    28.2.2022
    Внесен капитал
    1000

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206000781ПЕМАФИН ХОЛДИНГ ИНТЕРНЕШЪНАЛ ЕАД

гр. Пловдив, Пловдив

христина т.

Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.