Firms.bg
Търси

БАШАРАН ЧИЛИК ПРЕС ЕООДЕИК: 206793414, гр. Стамболийски, Стамболийски

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.01.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
БАШАРАН ЧИЛИК ПРЕС ЕООД
Изписване на чужд език
BASARAN CELIK PRES LTD
Дата на регистрация
19.0.2022
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Стамболийски, гр. Стамболийски, Мадара, №14, вход А, етаж 2, апартамент 58
Предмет на дейност
търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реекспорт с всички незабранени стоки, трансфер на ноу-хау и технологии, комисионна и консигнационна търговия. покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, включително и продажба на стоки от внос, собствено и местно производство. производство, изкупуване и продажба в страната и чужбина на контейнери и кошчета за отпадъци и всякаква техника за извозването им, части за машини, автомобили и друга техника, промишлени стоки, селскостопански, животински и хранителни стоки. вътрешнотърговски, външнотърговски, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти. покупко-продажба на недвижими имоти, строеж и/ или обзавеждане, екстериорно и интериорно озеленяване на недвижими имоти с цел експлоатация, отдаване под наем и продажба. консултантски, маркетингови, преводни, рекламни, информационни, програмни, транспортни услуги и всякакви други сделки и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове. лизинг. логистика. търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни фирми, туроператорска и туристическа агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, и всякаква друга дейност и услуги, разрешени от действащото законодателство в република българия.
Управители/Съдружници
  • семих а.
Едноличен собственик на капитала
семих а.
Капитал размер
1500 лв. (внесен капитал: 1500 лв.)

Резюме

Фирма БАШАРАН ЧИЛИК ПРЕС ЕООД (BASARAN CELIK PRES LTD) с ЕИК/ПИК 206793414 е основана на 19.0.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Стамболийски, гр. Стамболийски, Мадара, №14, вход А, етаж 2, апартамент 58, а началният внесен капитал е в размер на 1500 лева. БАШАРАН ЧИЛИК ПРЕС ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 19.01.2022 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Стамболийски, гр. Стамболийски, Мадара, №14, вход А, етаж 2, апартамент 58
    Управители
    семих а.
    Име на фирма
    БАШАРАН ЧИЛИК ПРЕС
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    1500
    Основана
    19.0.2022
    Изписване на чужд език
    BASARAN CELIK PRES LTD
    Предмет на дейност
    Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реекспорт с всички незабранени стоки, трансфер на ноу-хау и технологии, комисионна и консигнационна търговия. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, включително и продажба на стоки от внос, собствено и местно производство. Производство, изкупуване и продажба в страната и чужбина на контейнери и кошчета за отпадъци и всякаква техника за извозването им, части за машини, автомобили и друга техника, промишлени стоки, селскостопански, животински и хранителни стоки. Вътрешнотърговски, външнотърговски, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти. Покупко-продажба на недвижими имоти, строеж и/ или обзавеждане, екстериорно и интериорно озеленяване на недвижими имоти с цел експлоатация, отдаване под наем и продажба. Консултантски, маркетингови, преводни, рекламни, информационни, програмни, транспортни услуги и всякакви други сделки и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове. Лизинг. Логистика. Търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни фирми, туроператорска и туристическа агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, и всякаква друга дейност и услуги, разрешени от действащото законодателство в Република България.
    Внесен капитал
    1500

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204903358ВИКОН ТРЕЙД ООД

гр. Бургас, Бургас

витали м.

Съдружници, Съдружници

Виж още
205823413ГРЕЙН ПЛАНЕТ ООД
витали м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.