Firms.bg
Търси

Пион-22 ЕООДЕИК: 206756985, гр. Бяла, Бяла

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.12.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
Пион-22 ЕООД
Изписване на чужд език
Pion-22 Ltd
Дата на регистрация
14.11.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Бяла, гр. Бяла, Панчо Бобеков, №24, етаж 2, апартамент 2
Предмет на дейност
покупко-продажба, отдаване под наем, дейности по експлоатация, ремонт и поддръжка на поземлени имоти; сделки с недвижими имоти в страната и чужбина; комисионна дейност; реклама; консултантска дейност; организиране на школи, курсове и обучения в различни направления; проектиране и интериорен дизайн; транспортна дейност в страната и чужбина; производство, переработка, съхранение и продажба на хранителни, промишлени и битови продукти и изделия; кетъринг; търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; туристически дейности-турооператорство и турагентство; търговска дейност в страната и чужбина – внос и износ на стоки и товари и всяка друга дейност, незабранена със закон. ако за съответната дейност е необходимо разрешение/лиценз същата ще бъде осъществявана след получаването на такива.
Управители/Съдружници
  • людмила к.
Едноличен собственик на капитала
людмила к.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Пион-22 ЕООД (Pion-22 Ltd) с ЕИК/ПИК 206756985 е основана на 14.11.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Бяла, гр. Бяла, Панчо Бобеков, №24, етаж 2, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Пион-22 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 14.12.2021 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Изписване на чужд език
    Pion-22 Ltd
    Предмет на дейност
    покупко-продажба, отдаване под наем, дейности по експлоатация, ремонт и поддръжка на поземлени имоти; сделки с недвижими имоти в страната и чужбина; комисионна дейност; реклама; консултантска дейност; организиране на школи, курсове и обучения в различни направления; проектиране и интериорен дизайн; транспортна дейност в страната и чужбина; производство, переработка, съхранение и продажба на хранителни, промишлени и битови продукти и изделия; кетъринг; търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; туристически дейности-турооператорство и турагентство; търговска дейност в страната и чужбина – внос и износ на стоки и товари и всяка друга дейност, незабранена със закон. Ако за съответната дейност е необходимо разрешение/лиценз същата ще бъде осъществявана след получаването на такива.
    Име на фирма
    Пион-22
    Основана
    14.11.2021
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Бяла, гр. Бяла, Панчо Бобеков, №24, етаж 2, апартамент 2
    Управители
    людмила к.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204212376Ниелли ООД

гр. Бяла, Бяла

людмила к.

Съдружници, Съдружници

Виж още
206013711Инт. СХД Иммо АГ ООД

гр. Бургас, Бургас

людмила к.

Съдружници

Виж още
206013914СХД ИММО АГ ООД

гр. Бургас, Бургас

людмила к.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.