Firms.bg
Търси

РИНЮЪЛ РИБЕЪР ЕООДЕИК: 206738357, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
26.11.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
РИНЮЪЛ РИБЕЪР ЕООД
Изписване на чужд език
“Renewal Rebair” Ltd.
Дата на регистрация
26.10.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. „Рачо Димчев“, №1, вход А, етаж 2, апартамент 9
Предмет на дейност
покупка, продажба, наемане и/или отдаване под наем, администриране и експлоатация на недвижими имоти и свързаните с тях съоръжения в българия и други страни от ес, строеж и възстановяване/ремонтиране на недвижими имоти на дружеството и на трети лица пряко и непряко и свързаните с това услуги; наемане/отдаване под наем, пренаемане, прехвърляне и придобиване на движимости, недвижими имоти, свързани с това съоръжения и права върху тях; електроинсталационни дейности; инсталации за охлаждане и отопление; импорт и експорт на строителни материали в българия и други държави от европейския съюз, търговия на едро и дребно; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; спедиционни, превозни, складови и комисионни сделки, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на република българия. в случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова.
Управители/Съдружници
  • лаури т.
Едноличен собственик на капитала
лаури т.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма РИНЮЪЛ РИБЕЪР ЕООД (“Renewal Rebair” Ltd.) с ЕИК/ПИК 206738357 е основана на 26.10.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. „Рачо Димчев“, №1, вход А, етаж 2, апартамент 9, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. РИНЮЪЛ РИБЕЪР ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 26.11.2021 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    “Renewal Rebair” Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. „Рачо Димчев“, №1, вход А, етаж 2, апартамент 9
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Основана
    26.10.2021
    Предмет на дейност
    Покупка, продажба, наемане и/или отдаване под наем, администриране и експлоатация на недвижими имоти и свързаните с тях съоръжения в България и други страни от ЕС, строеж и възстановяване/ремонтиране на недвижими имоти на дружеството и на трети лица пряко и непряко и свързаните с това услуги; наемане/отдаване под наем, пренаемане, прехвърляне и придобиване на движимости, недвижими имоти, свързани с това съоръжения и права върху тях; Електроинсталационни дейности; Инсталации за охлаждане и отопление; импорт и експорт на строителни материали в България и други държави от Европейския съюз, търговия на едро и дребно; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; спедиционни, превозни, складови и комисионни сделки, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България. В случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова.
    Управители
    лаури т.
    Име на фирма
    РИНЮЪЛ РИБЕЪР
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
131403114ДАНАОС ДЕВЕЛОПМЕНТ ЕАД

гр. София, Столична

лаури т.

Съвет на директорите

Виж още
207513961ОП Диджитал Сълюшънс ООД

гр. София, Столична

лаури т.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.