Firms.bg
Търси

Кайа Инт ЕООДЕИК: 206710347, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.02.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
Кайа Инт ЕООД
Изписване на чужд език
„Kaya Int“ GmbH
Дата на регистрация
3.10.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206710347 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, кв "Сухата река", ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
Предмет на дейност
предмет на дейност на дружеството е предоставянето на консултантски услуги, консултации в сферата на търговията и услугите, насочени към привличане на клиенти, и маркетинг за търговски и дистрибуторски структури. организиране на обучение, семинари и мероприятия, включително предоставяне на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, вкл. чрез маркетинг в социалните медии. освен това: търговия със стоки, както и предоставяне на посреднически услуги за търговия със стоки, по-специално - продукти за директна продажба на крайни потребители и компании. разработване и дизайн на електронни медии, печатни медии - електронни и на хартиен носител, специализирани списания в сферата, в която дружеството упражнява своята дейност. интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му. то може да учредява филиали и клонове в страната и чужбина, както и придобива дялове от дружества от сроден или идентичен вид, да ги придобива изцяло, а също и да учредява такива в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • матиас м.
Едноличен собственик на капитала
матиас м.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Кайа Инт ЕООД („Kaya Int“ GmbH) с ЕИК/ПИК 206710347 е основана на 3.10.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, кв "Сухата река", ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Кайа Инт ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206710347 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 3.11.2021 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    „Kaya Int“ GmbH
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, кв "Сухата река", ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
    Предмет на дейност
    Предмет на дейност на дружеството е предоставянето на консултантски услуги, консултации в сферата на търговията и услугите, насочени към привличане на клиенти, и маркетинг за търговски и дистрибуторски структури. Организиране на обучение, семинари и мероприятия, включително предоставяне на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, вкл. чрез маркетинг в социалните медии. Освен това: търговия със стоки, както и предоставяне на посреднически услуги за търговия със стоки, по-специално - продукти за директна продажба на крайни потребители и компании. Разработване и дизайн на електронни медии, печатни медии - електронни и на хартиен носител, специализирани списания в сферата, в която дружеството упражнява своята дейност. Интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. Планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. Дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му. То може да учредява филиали и клонове в страната и чужбина, както и придобива дялове от дружества от сроден или идентичен вид, да ги придобива изцяло, а също и да учредява такива в страната и в чужбина.
    Капитал
    100
    Име на фирма
    Кайа Инт
    Едноличен собственик на капитала
    матиас м.
    Внесен капитал
    100
    Основана
    3.10.2021
    Управители
  2. 1.02.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206710347
  3. 2.02.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206710347

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102641778МИЛЕНИУМ-2 ООД

с. Шиварово, Руен

йоханес к.

Съдружници

Виж още
204686367ГОЛДЪН ЪРБЪН ТРЕЙДИНГ ЕООД

гр. София, Столична

йоханес к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205366968БЪЛГЕРИЯ СОФТУЕЪР КАМПЪНИ ЕООД

гр. София, Столична

йоханес к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205741860ЕЛИСЕЕ ПАРАДАЙС ИНВЕСТМЪНТС ООД

гр. София, Столична

йоханес к.

Съдружници, Съдружници

Виж още
205762088ЮКЪРЕКТ ООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

йоханес к.

Съдружници

Виж още
207126995Амбулатория за първична дентална помощ групова практика - АПДП-ГП ОртоСмайл ООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

йоханес к.

Съдружници, Съдружници, Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.