Firms.bg
Търси

ЯРД ДЕКОР ЕООДЕИК: 206683067, гр. Дупница, Дупница

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.10.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЯРД ДЕКОР ЕООД
Изписване на чужд език
YARD DECOR Ltd.
Дата на регистрация
12.9.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кюстендил, община Дупница, гр. Дупница, ул. Бузлуджа, №90
Предмет на дейност
предмета на дейност на дружеството е: покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, транспортни и складови сделки; импресарски, програмни, информационни, компютърни, туристически, хотелиерски или други услуги; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба; лизингова дейност; издателска и печатарска дейност, разкриване магазини за търговия; автосервизни услуги; сервиз за ремонт и поддръжка на битови електроуреди; превозни услуги на товари, багаж, пътници в страната и чужбина. и всяка друга незабранена от закона дейност.
Управители/Съдружници
  • владимир к.
Едноличен собственик на капитала
владимир к.
Капитал размер
30 лв. (внесен капитал: 30 лв.)

Резюме

Фирма ЯРД ДЕКОР ЕООД (YARD DECOR Ltd.) с ЕИК/ПИК 206683067 е основана на 12.9.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Кюстендил, община Дупница, гр. Дупница, ул. Бузлуджа, №90, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева. ЯРД ДЕКОР ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 12.10.2021 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Кюстендил, община Дупница, гр. Дупница, ул. Бузлуджа, №90
    Предмет на дейност
    Предмета на дейност на дружеството е: покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, транспортни и складови сделки; импресарски, програмни, информационни, компютърни, туристически, хотелиерски или други услуги; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба; лизингова дейност; издателска и печатарска дейност, разкриване магазини за търговия; автосервизни услуги; сервиз за ремонт и поддръжка на битови електроуреди; превозни услуги на товари, багаж, пътници в страната и чужбина. И всяка друга незабранена от закона дейност.
    Управители
    владимир к.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    ЯРД ДЕКОР
    Изписване на чужд език
    YARD DECOR Ltd.
    Капитал
    30
    Основана
    12.9.2021
    Внесен капитал
    30

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.