Firms.bg
Търси

КРАСИ СТОЙЧЕВА КОНСУЛТИНГ ЕООДЕИК: 206682983, гр. Добрич, Добрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
29.11.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
КРАСИ СТОЙЧЕВА КОНСУЛТИНГ ЕООД
Изписване на чужд език
KRASSI STOYCHEVA CONSULTING LTD
Дата на регистрация
12.9.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206682983 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул."Опълченец Димитър Ковачев", №67
Предмет на дейност
производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция – растителна / цветя / и животинска внос и износ. продажба на стоки от собствено производство. продажба на сувенири. съхранение и обработка на вложени зърнени и маслени култури. търговия с посевен и посадъчен материал, торове, семена и препарати за растителна защита на едро и дребно в малки и големи разфасовки., търговия с гориво- смазочни материали. търговия със зърно и неговите производни в страната и чужбина. земеделие и всякакви агро - технически услуги. покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, в страната и чужбина. производство, преработка, консервиране и търговия с плодове и зеленчуци. транспортни и спедиторски сделки. търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, лизингова дейност и сублизинг. производство и търговия на мебели. търговия със строителни материали, в това число и необработен ,и обработен дървен материал. покупко-продажба на дърва за огрев, обли, фасонирани и разфасовани. туристически, тур-операторски, тур-агентски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, услуги в областта на дигитален и стратегически международен маркетинг, програмни и импресарски услуги, покупка обзавеждане и ремонт на недвижими имоти. консултации и услуги в областта на маркетинг и проучвания на пазари. консултации и услуги в областта на икономика, финанси и счетоводство. продажби на програмни продукти и софтуерни продукти свързани с маркетинг. електронна търговия и он-лайн магазин. всяка друга дейност с цел печалба не забранена със закон и след съответните лицензи и разрешения.
Управители/Съдружници
  • красимира с.
Едноличен собственик на капитала
красимира с.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма КРАСИ СТОЙЧЕВА КОНСУЛТИНГ ЕООД (KRASSI STOYCHEVA CONSULTING LTD) с ЕИК/ПИК 206682983 е основана на 12.9.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул."Опълченец Димитър Ковачев", №67, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. КРАСИ СТОЙЧЕВА КОНСУЛТИНГ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206682983 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 12.10.2021 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    красимира с.
    Основана
    12.9.2021
    Изписване на чужд език
    KRASSI STOYCHEVA CONSULTING LTD
    Предмет на дейност
    Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция – растителна / цветя / и животинска внос и износ. Продажба на стоки от собствено производство. Продажба на сувенири. Съхранение и обработка на вложени зърнени и маслени култури. Търговия с посевен и посадъчен материал, торове, семена и препарати за растителна защита на едро и дребно в малки и големи разфасовки., Търговия с гориво- смазочни материали. Търговия със зърно и неговите производни в страната и чужбина. Земеделие и всякакви агро - технически услуги. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, в страната и чужбина. Производство, преработка, консервиране и търговия с плодове и зеленчуци. Транспортни и спедиторски сделки. Търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, лизингова дейност и сублизинг. Производство и търговия на мебели. Търговия със строителни материали, в това число и необработен ,и обработен дървен материал. Покупко-продажба на дърва за огрев, обли, фасонирани и разфасовани. Туристически, тур-операторски, тур-агентски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, услуги в областта на дигитален и стратегически международен маркетинг, програмни и импресарски услуги, покупка обзавеждане и ремонт на недвижими имоти. Консултации и услуги в областта на маркетинг и проучвания на пазари. Консултации и услуги в областта на икономика, финанси и счетоводство. Продажби на програмни продукти и софтуерни продукти свързани с маркетинг. Електронна търговия и он-лайн магазин. Всяка друга дейност с цел печалба не забранена със закон и след съответните лицензи и разрешения.
    Капитал
    1000
    Име на фирма
    КРАСИ СТОЙЧЕВА КОНСУЛТИНГ
    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул."Опълченец Димитър Ковачев", №67
    Управители
    Внесен капитал
    1000
  2. 28.11.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206682983
  3. 29.11.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206682983

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.