Firms.bg
Търси

ЕФ ДЖИ ИТАЛИАН ШОП ООДЕИК: 206679485, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.10.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕФ ДЖИ ИТАЛИАН ШОП ООД
Изписване на чужд език
FG ITALIAN SHOP
Дата на регистрация
8.9.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. РУСКИ, №10
Предмет на дейност
инженерингова, строителна и търговска дейност. транспортна и спедиторска дейност и страната и чужбина. проектиране, изработка и подръжка на компютърни системи и софтуерни продукти. посредничество, придобиване и продажба при и на недвижими имоти, вещи и вещни права, и продукти на интелектуалната собственост вещи под наем. антиквариат, оказион, ревюта и издателска дейност, и други дейности и услуги за задоволявине потребностите на икономиката, пазара и населението. вътрешна и външно търговска дейност, електронна търговия на промишлени стоки, реекспорт. маркетинг, складова и лизингова дейност. посредническа дейност, агентство и представителство на трети лица в страната и чужбина. организиране и извършване на икономически експертизи за капиталовложения, и инвестиции в страната и чужбина. производство, преработка и покупка на стоки и други вещи с цел продажба, и друга стопанска и търговска дейност, незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • франческа у.
  • габриела ч.
Съдружници
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ЕФ ДЖИ ИТАЛИАН ШОП ООД (FG ITALIAN SHOP) с ЕИК/ПИК 206679485 е основана на 8.9.2021 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. РУСКИ, №10, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ЕФ ДЖИ ИТАЛИАН ШОП ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 8.10.2021 г. - Регистрация на фирма

    Начин на представляване
    Основана
    8.9.2021
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. РУСКИ, №10
    Предмет на дейност
    ИНЖЕНЕРИНГОВА, СТРОИТЕЛНА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ. ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ И СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТКА И ПОДРЪЖКА НА КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ. ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРИДОБИВАНЕ И ПРОДАЖБА ПРИ И НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ВЕЩИ И ВЕЩНИ ПРАВА, И ПРОДУКТИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ ВЕЩИ ПОД НАЕМ. АНТИКВАРИАТ, ОКАЗИОН, РЕВЮТА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ ЗА ЗАДОВОЛЯВИНЕ ПОТРЕБНОСТИТЕ НА ИКОНОМИКАТА, ПАЗАРА И НАСЕЛЕНИЕТО. ВЪТРЕШНА И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ НА ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, РЕЕКСПОРТ. МАРКЕТИНГ, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ. ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, АГЕНТСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ТРЕТИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ОРГАНИЗИРАНЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ЕКСПЕРТИЗИ ЗА КАПИТАЛОВЛОЖЕНИЯ, И ИНВЕСТИЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, И ДРУГА СТОПАНСКА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
    Съдружници
    франческа у.
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    ЕФ ДЖИ ИТАЛИАН ШОП
    Изписване на чужд език
    FG ITALIAN SHOP
    Управители
    Капитал
    10

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.