Firms.bg
Търси

ХИРШЛАНД ЕООДЕИК: 206656650, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХИРШЛАНД ЕООД
Дата на регистрация
20.8.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, Ралевица, №48
Предмет на дейност
консултантска и физическа дейност в сферата на ловното и горското стопанство. изграждане на съоръжения за нуждите на ловното и горското стопанство. търговия с продукти, съоръжения и техника за нуждите на ловното и горското стопанство. търговия с жив дивеч. търговия с дивеч и месни продукти от дивеч. търговия с дървесина, дървесни и не дървесни продукти от горското стопанство. търговия със селскостопанска продукция. търговия с животни. търговия с продукти за растителна защита и торове. организиране на семинари, свързани с хигиената на месото от дивеч и здравето на човека. организиране на семинари за опазване на дивеча и хуманното отношение към него от ловци и не ловци. туризъм-селски и ловен. консултации при организиране на ловен туризъм и сътрудничество с фирми организиращи ловен туризъм. транспортна дейност в страната и чужбина. търговия с недвижими имоти. консултантски услуги и в други сфери на живота, както и всички други дейности, които не са забранени от закона и такива за които се изискват специални разрешения и лицензии, след снабдяване с последните.
Управители/Съдружници
  • калин в.
Едноличен собственик на капитала
калин в.
Капитал размер
300 лв. (внесен капитал: 300 лв.)

Резюме

Фирма ХИРШЛАНД ЕООД () с ЕИК/ПИК 206656650 е основана на 20.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, Ралевица, №48, а началният внесен капитал е в размер на 300 лева. ХИРШЛАНД ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    20.8.2021
    Управители
    калин в.
    Капитал
    300
    Внесен капитал
    300
    Име на фирма
    ХИРШЛАНД
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, Ралевица, №48
    Предмет на дейност
    Консултантска и физическа дейност в сферата на ловното и горското стопанство. Изграждане на съоръжения за нуждите на ловното и горското стопанство. Търговия с продукти, съоръжения и техника за нуждите на ловното и горското стопанство. Търговия с жив дивеч. Търговия с дивеч и месни продукти от дивеч. Търговия с дървесина, дървесни и не дървесни продукти от горското стопанство. Търговия със селскостопанска продукция. Търговия с животни. Търговия с продукти за растителна защита и торове. Организиране на семинари, свързани с хигиената на месото от дивеч и здравето на човека. Организиране на семинари за опазване на дивеча и хуманното отношение към него от ловци и не ловци. Туризъм-селски и ловен. Консултации при организиране на ловен туризъм и сътрудничество с фирми организиращи ловен туризъм. Транспортна дейност в страната и чужбина. Търговия с недвижими имоти. Консултантски услуги и в други сфери на живота, както и всички други дейности, които не са забранени от закона и такива за които се изискват специални разрешения и лицензии, след снабдяване с последните.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.