Firms.bg
Търси

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021 ЕООДЕИК: 206655935, гр. Ямбол, Ямбол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
30.12.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021 ЕООД
Дата на регистрация
20.8.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, Искър, блок 1, вход В, етаж 3, апартамент 57
Предмет на дейност
специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;ортопедия;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдениия на болни в амбулаторни и домашни условия; консултации;лекарствени проучвания; здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи и имунизации; извършване на инвазивни козметични и дерматологични процедури, лечебни процедури, физиотерапия, хипербарна оксигинеция- барокамера, холистична терапия, специализирани прегледи, извършване на търговски сделки във връзка с осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациенти съгласно чл. 3, ал.5 от закона за лечебните заведения.
Управители/Съдружници
  • светла ж.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
мария м.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021 ЕООД () с ЕИК/ПИК 206655935 е основана на 20.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, Искър, блок 1, вход В, етаж 3, апартамент 57, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Съдружници
    димитър р.
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021
    Седалище и адрес на управление
    област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, Искър, блок 1, вход В, етаж 3, апартамент 57
    Предмет на дейност
    Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдениия на болни в амбулаторни и домашни условия; консултации;лекарствени проучвания; здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи и имунизации; извършване на инвазивни козметични и дерматологични процедури, лечебни процедури, физиотерапия, хипербарна оксигинеция- барокамера, холистична терапия, специализирани прегледи. извършване на всички търговски сделки за осъществяваните медицински дейности и за обслуждане на пациенти съгласно закона за лечебните заведения, както и всякакви други търговски сделки и други незбранени от закона дейности.
    Основана
    20.8.2021
    Управители
    Капитал
    100
  2. 6.10.2021 г.

    Предмет на дейност
    Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;ортопедия;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдениия на болни в амбулаторни и домашни условия; консултации;лекарствени проучвания; здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи и имунизации; извършване на инвазивни козметични и дерматологични процедури, лечебни процедури, физиотерапия, хипербарна оксигинеция- барокамера, холистична терапия, специализирани прегледи, извършване на търговски сделки във връзка с осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациенти съгласно чл. 3, ал.5 от Закона за лечебните заведения.
  3. 30.12.2021 г.

    Управители
    димитър р.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206538090МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ТОП МЕДИК" ООД

гр. Ямбол, Ямбол

мария м.

Съдружници, Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.