Firms.bg
Търси

ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ ЕООДЕИК: 206650658, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.01.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ ЕООД
Изписване на чужд език
LOW CARB FACTORY
Дата на регистрация
15.8.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206650658 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС; Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Възраждане, ул. Три уши, №6, етаж 2, апартамент ОФИС 6
Предмет на дейност
център за защитена заетост, осъществяващ идентифициране на възможност за трудова реализация на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения; изграждане на адаптирана среда за реализиране на трудовите възможности на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения; формиране на трудови навици за работа в обичайна или специализирана работна среда; осъществяване на посредничество между хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения и работодателите. за осигуряване на заетост за хора с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения дружеството създава център за защитена заетост, който да осигурява минимален пакет от подкрепящи услуги, свързани с конкретните работни места, които да подпомагат създаването и поддържането на защитената заетост; да осигурява възможност за извършване на продуктивна дейност и платена работа на хората с множество трайни увреждания. в дейността си дружеството поема задължение делът на наетите хора с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения в средносписъчния брой на заетите лица да не е по-малък от 50 на сто. центърът за защитена заетост предлага следния пакет от персонални подкрепящи услуги: оценка на професионалната пригодност; трудово наставничество; психологическа подкрепа; медицински услуги; осигуряване на материално-техническо оборудване, гарантиращо придобиването на професионални умения; придобиване на професионални умения; наличие на подходящ персонал за реализиране на подкрепящите услуги; финансови стимули;осигуряване на трудово посредничество и подпомагане на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения за намиране и започване на работа в специализирана или обичайна работна среда, както и други незабранени допълнителни дейности от закона по преценка на ръководството на центъра за защитена заетост. центърът за защитена заетост осъществява икономическа дейност в областта на подготовка на кадри за производство на нисковъглехидратни храни и/или производство и продажба на нисковъглехидратни храни при наличие на съответното разрешение за извършване на дейност, както и друга незабранена от закона дейност.
Управители/Съдружници
  • даниела п.
Едноличен собственик на капитала
даниела п.
Капитал размер
7000 лв. (внесен капитал: 7000 лв.)

Резюме

Фирма ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ ЕООД (LOW CARB FACTORY) с ЕИК/ПИК 206650658 е основана на 15.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Възраждане, ул. Три уши, №6, етаж 2, апартамент ОФИС 6, а началният внесен капитал е в размер на 7000 лева. ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206650658 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС; Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 15.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Възраждане, ТРИ УШИ, №6, етаж 2, апартамент ОФИС 6
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Име на фирма
    ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ
    Управители
    даниела п.
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    15.8.2021
    Изписване на чужд език
    LOW CARB FAKTORY
    Предмет на дейност
    Център за защитена заетост, осъществяващ идентифициране на възможност за трудова реализация на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения; изграждане на адаптирана среда за реализиране на трудовите възможности на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения; формиране на трудови навици за работа в обичайна или специализирана работна среда; осъществяване на посредничество между хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения и работодателите. За осигуряване на заетост за хора с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения дружеството създава център за защитена заетост, който да осигурява минимален пакет от подкрепящи услуги, свързани с конкретните работни места, които да подпомагат създаването и поддържането на защитената заетост; да осигурява възможност за извършване на продуктивна дейност и платена работа на хората с множество трайни увреждания. В дейността си дружеството поема задължение делът на наетите хора с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения в средносписъчния брой на заетите лица да не е по-малък от 50 на сто. Центърът за защитена заетост предлага следния пакет от персонални подкрепящи услуги: оценка на професионалната пригодност; трудово наставничество; психологическа подкрепа; медицински услуги; осигуряване на материално-техническо оборудване, гарантиращо придобиването на професионални умения; придобиване на професионални умения; наличие на подходящ персонал за реализиране на подкрепящите услуги; финансови стимули;осигуряване на трудово посредничество и подпомагане на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения за намиране и започване на работа в специализирана или обичайна работна среда, както и други незабранени допълнителни дейности от закона по преценка на ръководството на центъра за защитена заетост. Центърът за защитена заетост осъществява икономическа дейност в областта на подготовка на кадри за производство на нисковъглехидратни храни и/или производство и продажба на нисковъглехидратни храни при наличие на съответното разрешение за извършване на дейност, както и друга незабранена от закона дейност.
  2. 24.09.2021 г.

    Изписване на чужд език
    LOW CARB FACTORY
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Възраждане, ул. Три уши, №6, етаж 2, апартамент ОФИС 6
  3. 27.01.2023 г.

    Капитал
    7000
    Внесен капитал
    7000
  4. 31.01.2023 г.

    Внесен капитал
    7000
    Капитал
    7000
  5. 7.01.2024 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206650658

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.