Firms.bg
Търси

ПСГ МОТОРС ЕООДЕИК: 206644559, гр. Видин, Видин

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.12.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПСГ МОТОРС ЕООД
Изписване на чужд език
PSG MOTORS LTD
Дата на регистрация
9.8.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206644559 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Видин, община Видин, гр. Видин, блок 5, вход Д, етаж 7, апартамент 99
Предмет на дейност
транспортна дейност, пътна помощремонт и техническо обслужване на автомобили, строителство и строително-ремонтни дейности на жилищни сгради, промишлени и стопански обекти, външна и вътрешна търговия, посредническа и консултантска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, счетоводни, застрахователни и юридически услуги, производство и преработка на промишлени, хранителни,селскостопански и битови стоки, спортно развлекателни дейности, и всяка друга дейност, разрешена от закона. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след полу¬чаване на съответното разрешение или регистрация. дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • иван в.
Едноличен собственик на капитала
иван в.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма ПСГ МОТОРС ЕООД (PSG MOTORS LTD) с ЕИК/ПИК 206644559 е основана на 9.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Видин, община Видин, гр. Видин, блок 5, вход Д, етаж 7, апартамент 99, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. ПСГ МОТОРС ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206644559 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 9.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ПСГ МОТОРС
    Седалище и адрес на управление
    област Видин, община Видин, гр. Видин, блок 5, вход Д, етаж 7, апартамент 99
    Внесен капитал
    50
    Изписване на чужд език
    PSG MOTORS LTD
    Управители
    иван в.
    Капитал
    50
    Основана
    9.8.2021
    Предмет на дейност
    ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ПЪТНА ПОМОЩРЕМОНТ И ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ, СТРОИТЕЛСТВО И СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ПРОМИШЛЕНИ И СТОПАНСКИ ОБЕКТИ, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТУРИЗЪМ, СЧЕТОВОДНИ, ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ И ЮРИДИЧЕСКИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРЕРАБОТКА НА ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ,СЕЛСКОСТОПАНСКИ И БИТОВИ СТОКИ, СПОРТНО РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА. ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТИТЕ, ВКЛЮЧЕНИ В ПРЕДМЕТА МУ НА ДЕЙНОСТ, ЗА КОИТО СЪС ЗАКОН Е ПРЕДВИДЕН РАЗРЕШИТЕЛЕН, ЛИЦЕНЗИОНЕН ИЛИ РЕГИСТРАЦИОНЕН РЕЖИМ, САМО СЛЕД ПОЛУ¬ЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ. ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА ОТКРИВА КЛОНОВЕ И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА И ДА УЧАСТВА В ДРУЖЕСТВА С МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА.
    Едноличен собственик на капитала
  2. 20.12.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206644559

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.