Firms.bg
Търси

МЕГА КЪНСТРАКШЪН ЕООДЕИК: 206637632, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЕГА КЪНСТРАКШЪН ЕООД
Изписване на чужд език
MEGA CONSTRUCTION LTD
Дата на регистрация
1.8.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206637632 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, Св. Св. Кирил и Методий, №29А
Предмет на дейност
специализирани строителни дейности. проектиране и строителство на жилищни, административни, индустриални и селскостопански сгради и съоръжения, външно и вътрешна търговска дейност, проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на вик и овк инсталации, газови и ел.инсталации, проверка, ремонт и реконструкция на съоръжения с повишена опасност, извършване на проверка, монтаж, ремонт, поддръжка, сервизно обслужване, извеждане от експлоатация и демонтаж на хладилно, климатично и термопомпено оборудване, извличане, съхранение и преработка на вещества които нарушават озоновият слой, производствена дейност и търговия на селскостопанска продукция, промишлени и хранителни стоки, извършване на строителни услуги, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, монтажна дейност, промишлена дейност, надзорна и контролна дейност, газификация и електроснабдяване, внос и износ на стоки и услуги, консултантска дейност. изработка, доставка и монтаж на рvс и аl изделия,стъклени врати, нрl облицовки и производните им. ремонт и инсталиране на машини и оборудване, дейности по обслужване на сгради и озеленяване. архитектурни и инжинерни дейности. административни офис дейности и друго спомагателно обслужване на стопанската дейност. други професионални дейности. производство на метални изделия без машини и оборудване. производство некласифицирано другаде. складиране на товари и спомагателни дейности в транспорта, сухопътен транспорт. търговия на дребно. търговия на едро. продажба на дървени материали и всички видове изделия от него. импорт, експорт и реекспорт на всякакъв вид стока в страната и чужбина. счетоводни услуги, изготвяне на годишни счетоводни отчети съобразно закона за счетоводството, икономически анализи и обосновки, данъчни консултации, консултанска дейност, както и всяка друга дейност незабранена от закона. ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз /разрешение/, дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз /разрешение/.
Управители/Съдружници
  • цветелин в.
Едноличен собственик на капитала
галина с.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма МЕГА КЪНСТРАКШЪН ЕООД (MEGA CONSTRUCTION LTD) с ЕИК/ПИК 206637632 е основана на 1.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, Св. Св. Кирил и Методий, №29А, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. МЕГА КЪНСТРАКШЪН ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206637632 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 1.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    МЕГА КОНСТРАКШЪН
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. Св.Св.Кирил и Методий, №21А
    Предмет на дейност
    Специализирани строителни дейности. Проектиране и строителство на жилищни, административни, индустриални и селскостопански сгради и съоръжения, външно и вътрешна търговска дейност, проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на ВИК и ОВК инсталации, газови и ел.инсталации, проверка, ремонт и реконструкция на съоръжения с повишена опасност, извършване на проверка, монтаж, ремонт, поддръжка, сервизно обслужване, извеждане от експлоатация и демонтаж на хладилно, климатично и термопомпено оборудване, извличане, съхранение и преработка на вещества които нарушават озоновият слой, производствена дейност и търговия на селскостопанска продукция, промишлени и хранителни стоки, извършване на строителни услуги, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, монтажна дейност, промишлена дейност, надзорна и контролна дейност, газификация и електроснабдяване, внос и износ на стоки и услуги, консултантска дейност. Изработка, доставка и монтаж на PVC и AL изделия,стъклени врати, НРL облицовки и производните им. Ремонт и инсталиране на машини и оборудване, дейности по обслужване на сгради и озеленяване. Архитектурни и инжинерни дейности. Административни офис дейности и друго спомагателно обслужване на стопанската дейност. Други професионални дейности. Производство на метални изделия без машини и оборудване. Производство некласифицирано другаде. Складиране на товари и спомагателни дейности в транспорта, сухопътен транспорт. Търговия на дребно. Търговия на едро. Продажба на дървени материали и всички видове изделия от него. Импорт, експорт и реекспорт на всякакъв вид стока в страната и чужбина. Счетоводни услуги, изготвяне на годишни счетоводни отчети съобразно закона за счетоводството, икономически анализи и обосновки, данъчни консултации, консултанска дейност, както и всяка друга дейност незабранена от закона. Ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз /разрешение/, дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз /разрешение/.
    Внесен капитал
    50
    Изписване на чужд език
    MEGA CONSTRUCTION LTD
    Управители
    галина с.
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    1.8.2021
    Капитал
    50
  2. 2.09.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206637632
  3. 3.09.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206637632
  4. 15.09.2021 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, Св. Св. Кирил и Методий, №29А
    Име на фирма
    МЕГА КЪНСТРАКШЪН
    Изписване на чужд език
    MEGA CONSTRUCTION LTD
    Управители
    галина с.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206139628Абунданция Пласт ООД

гр. София, Столична

галина с.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
206636014ГЛОБАЛ КЛИЙНИНГ ЕООД

гр. Перник, Перник

галина с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206636152ПРО ИНСТАЛЕР ЕООД

гр. Перник, Перник

галина с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.