Firms.bg
Търси

АБИИ БАРБЕР ЕООДЕИК: 206636231, гр. Ямбол, Ямбол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.08.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
АБИИ БАРБЕР ЕООД
Изписване на чужд език
"ABII BARBER" LTD
Дата на регистрация
31.7.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, блок 7, вход Е, етаж 6, апартамент 18
Предмет на дейност
предоставяне на бръснаро-фризьорски услуги; търговия на едро и дребно в специализирани и неспециализирани магазини с хранителни и нехранителни стоки, закуски, чай, кафе, подправки, напитки, тютюневи, захарни изделия и други хранителни и нехранителни стоки, облекло, обувки, парфюмерийни и козметични стоки, тоалетни принадлежности; търговия на дребно чрез поръчки по интернет, поща или телефон; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; хотелиерска дейност и ресторантьорство; пътнически и товарен превоз; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговско представителство, посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешително или регистрация.
Управители/Съдружници
  • нури м.
Едноличен собственик на капитала
нури м.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма АБИИ БАРБЕР ЕООД ("ABII BARBER" LTD) с ЕИК/ПИК 206636231 е основана на 31.7.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, блок 7, вход Е, етаж 6, апартамент 18, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. АБИИ БАРБЕР ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 31.08.2021 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    31.7.2021
    Седалище и адрес на управление
    област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, блок 7, вход Е, етаж 6, апартамент 18
    Управители
    нури м.
    Име на фирма
    АБИИ БАРБЕР
    Изписване на чужд език
    "ABII BARBER" LTD
    Предмет на дейност
    Предоставяне на бръснаро-фризьорски услуги; Търговия на едро и дребно в специализирани и неспециализирани магазини с хранителни и нехранителни стоки, закуски, чай, кафе, подправки, напитки, тютюневи, захарни изделия и други хранителни и нехранителни стоки, облекло, обувки, парфюмерийни и козметични стоки, тоалетни принадлежности; Търговия на дребно чрез поръчки по интернет, поща или телефон; Комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; Хотелиерска дейност и ресторантьорство; Пътнически и товарен превоз; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Търговско представителство, посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешително или регистрация.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    50
    Внесен капитал
    50

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.