Firms.bg
Търси

РОЯЛ РЕНТАКАР ООДЕИК: 206627830, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.08.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
РОЯЛ РЕНТАКАР ООД
Изписване на чужд език
ROYAL RENTACAR LTD
Дата на регистрация
24.7.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, Хаджи Димитър, №51, етаж 4, апартамент 8
Предмет на дейност
търговка дейност, търговия с всички видове храни, внос и износ на такива, консултантска дейност в областта на храните и кулинарията.организиране и провеждане на кулинарни събития, фестивали и състезания. атракционна, търговска и други незабранени от закона дейности. търговия с храни и аксесоари за домашни любимци.покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; вътрешно и външно търговска дейност; производство на текстил и изделия от текстил; производство на облекло; железария и метални изделия; търговия на едро с текстил; търговия на едро с облекло и обувки; търговия на дребно в специализирани магазини с други стоки; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; рент а кар, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговия, ремонт и техническо обслужване на автомобили и мотоциклети, на лични вещи и стоки за домакинството, консултантски услуги, както и всички други незабранени от закона дейности.
Управители/Съдружници
  • нели к.
Съдружници
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма РОЯЛ РЕНТАКАР ООД (ROYAL RENTACAR LTD) с ЕИК/ПИК 206627830 е основана на 24.7.2021 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, Хаджи Димитър, №51, етаж 4, апартамент 8, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. РОЯЛ РЕНТАКАР ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 24.08.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    РОЯЛ РЕНТАКАР
    Основана
    24.7.2021
    Съдружници
    карло ч.
    Внесен капитал
    100
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, Хаджи Димитър, №51, етаж 4, апартамент 8
    Капитал
    100
    Изписване на чужд език
    ROYAL RENTACAR LTD
    Предмет на дейност
    Търговка дейност, търговия с всички видове храни, внос и износ на такива, консултантска дейност в областта на храните и кулинарията.Организиране и провеждане на кулинарни събития, фестивали и състезания. Атракционна, търговска и други незабранени от закона дейности. Търговия с храни и аксесоари за домашни любимци.Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; вътрешно и външно търговска дейност; производство на текстил и изделия от текстил; производство на облекло; железария и метални изделия; търговия на едро с текстил; търговия на едро с облекло и обувки; търговия на дребно в специализирани магазини с други стоки; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; рент а кар, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговия, ремонт и техническо обслужване на автомобили и мотоциклети, на лични вещи и стоки за домакинството, консултантски услуги, както и всички други незабранени от закона дейности.
    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200931196ПЕЙПЪР КОНВЕРТИНГ ООД

гр. София, Столична

василиос т.

Съдружници

Виж още
201632542АНЕЛИКСИ ЕООД

гр. София, Столична

василиос т.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.