Firms.bg
Търси

Ф.П.А. ООДЕИК: 206569944, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
Ф.П.А. ООД
Изписване на чужд език
F.P.A. Ltd.
Дата на регистрация
1.6.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул. Бистрица, №9, апартамент 7
Предмет на дейност
придобиване, продажба и управление на участия в дружествен капитал или на имущество във всякакви дружества или правни образувания, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, движими вещи и произведения на изкуството (вкл. с антикварна или колекционерска стойност) и всякаква друга търговска или предприемаческа дейност; сделки с индустриална и интелектуална собственост; управление на недвижими имоти; предоставяне на консултантски услуги, съдействие, управление на риска и дю дилиджънс анализ на компании, както в българия, така и в други страни; предоставяне на различни видове услуги (вкл. управленски, организационни, консултантски и др.); проучвателна дейност; управление на информационни системи, въвеждане и обработка на данни; търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, всяка дpугa дейност, която не e забранена от закона.
Управители/Съдружници
  • лука м.
  • еуджение а.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
николай д.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Ф.П.А. ООД (F.P.A. Ltd.) с ЕИК/ПИК 206569944 е основана на 1.6.2021 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул. Бистрица, №9, апартамент 7, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Ф.П.А. ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 1.07.2021 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    F.P.A. Ltd.
    Капитал
    100
    Основана
    1.6.2021
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул. Бистрица, №9, апартамент 7
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    Ф.П.А.
    Предмет на дейност
    Придобиване, продажба и управление на участия в дружествен капитал или на имущество във всякакви дружества или правни образувания, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, движими вещи и произведения на изкуството (вкл. с антикварна или колекционерска стойност) и всякаква друга търговска или предприемаческа дейност; сделки с индустриална и интелектуална собственост; управление на недвижими имоти; предоставяне на консултантски услуги, съдействие, управление на риска и дю дилиджънс анализ на компании, както в България, така и в други страни; предоставяне на различни видове услуги (вкл. управленски, организационни, консултантски и др.); проучвателна дейност; управление на информационни системи, въвеждане и обработка на данни; търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, всяка дpугa дейност, която не e забранена от закона.
    Управители
    николай д.
    Едноличен собственик на капитала
  2. 13.09.2021 г.

    Управители
    николай д.
    Едноличен собственик на капитала
    Начин на представляване
    САМО ЗАЕДНО
    Съдружници

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.