Firms.bg
Търси

ЕМОТ ТРАНСПОРТ ЕООДЕИК: 206562998, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.08.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕМОТ ТРАНСПОРТ ЕООД
Изписване на чужд език
EMOT TRANSPORT LTD.
Дата на регистрация
24.5.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206562998 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, Братя Миладинови, №31
Предмет на дейност
международен автомобилен транспорт в страната и чужбина; търговия с горива и смазочни материали; търговия с резервни части на автомобили; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба в страната и чужбина; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки, разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска, спедиционна, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; валутни сделки; превозна и туристическа дейност в страната и чужбина; превози на пътници и товари; таксиметрови услуги; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко- продажба, ремонт и поддръжка на мпс; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба на стоки, собствено производство и всякакви други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз и разрешителни за тези дейности, за които се изискват такива. горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • елис м.
Едноличен собственик на капитала
елис м.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ЕМОТ ТРАНСПОРТ ЕООД (EMOT TRANSPORT LTD.) с ЕИК/ПИК 206562998 е основана на 24.5.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, Братя Миладинови, №31, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ЕМОТ ТРАНСПОРТ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206562998 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 24.06.2021 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    24.5.2021
    Изписване на чужд език
    EMOT TRANSPORT LTD.
    Управители
    емине р.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    100
    Име на фирма
    ЕМОТ ТРАНСПОРТ
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, Братя Миладинови, №31
    Предмет на дейност
    Международен автомобилен транспорт в страната и чужбина; търговия с горива и смазочни материали; търговия с резервни части на автомобили; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба в страната и чужбина; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки, разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска, спедиционна, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; валутни сделки; превозна и туристическа дейност в страната и чужбина; превози на пътници и товари; таксиметрови услуги; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко- продажба, ремонт и поддръжка на МПС; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба на стоки, собствено производство и всякакви други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз и разрешителни за тези дейности, за които се изискват такива. Горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
    Внесен капитал
    100
  2. 24.06.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206562998
  3. 25.06.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206562998
  4. 6.08.2021 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    емине р.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.