Firms.bg
Търси

И-ИНТЕРИОР ЕООДЕИК: 206542376, гр. Кърджали, Кърджали

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.06.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
И-ИНТЕРИОР ЕООД
Изписване на чужд език
I-INTERIOR
Дата на регистрация
9.5.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, САН СТЕФАНО, №18А, етаж 2
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собственото производство в страната и чужбина; търговско представителство или посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страна и чужбина; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или др. услуги; авто-ремонтни услуги и продажба на части от автомобили; автомивка; пътна помощ; производство и продажба на текстилни изделия; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строително-ремонтна дейност; лизинг; агентиране на кадри за работа с чужди компании и информационни консултации; външна и вътрешна търговска дейност; поддръжка, сглобка и търговия с компютри и др. електронна техника; компютърна зала; организиране на забавни и развлекателни игри; фризьорски и бръснарски услуги, козметични, маникюристски, масажистски услуги; ресторантьорство, кафе-аперитиви, дърводобив и търговия с дървен материал; таксиметрова дейност; транспортна дейност - превоз на пътници и товари в страната и чужбина; внос; износ; реекспорт, както и всички други дейности в рамките на закона, в страната и чужбина, с български и чуждестранни физически и юридически лица.
Управители/Съдружници
  • ивелина в.
Едноличен собственик на капитала
ивелина в.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма И-ИНТЕРИОР ЕООД (I-INTERIOR) с ЕИК/ПИК 206542376 е основана на 9.5.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, САН СТЕФАНО, №18А, етаж 2, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. И-ИНТЕРИОР ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 9.06.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    И-ИНТЕРИОР
    Изписване на чужд език
    I-INTERIOR
    Управители
    ивелина в.
    Капитал
    2
    Внесен капитал
    2
    Основана
    9.5.2021
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, САН СТЕФАНО, №18А, етаж 2
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собственото производство в страната и чужбина; търговско представителство или посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страна и чужбина; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или др. услуги; авто-ремонтни услуги и продажба на части от автомобили; автомивка; пътна помощ; производство и продажба на текстилни изделия; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строително-ремонтна дейност; лизинг; агентиране на кадри за работа с чужди компании и информационни консултации; външна и вътрешна търговска дейност; поддръжка, сглобка и търговия с компютри и др. електронна техника; компютърна зала; организиране на забавни и развлекателни игри; фризьорски и бръснарски услуги, козметични, маникюристски, масажистски услуги; ресторантьорство, кафе-аперитиви, дърводобив и търговия с дървен материал; таксиметрова дейност; транспортна дейност - превоз на пътници и товари в страната и чужбина; внос; износ; реекспорт, както и всички други дейности в рамките на закона, в страната и чужбина, с български и чуждестранни физически и юридически лица.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203657619АКВА ЛЕНОВО ЕООД

гр. Кърджали, Кърджали

ивелина в.

Съдружници, Съдружници, Съдружници, Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
207016297СКУИРЪЛ ИНВЕСТ ООД

гр. Кърджали, Кърджали

ивелина в.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.