Firms.bg
Търси

ЕНЕРДЖИ ЛАБ БГ ООДЕИК: 206520892, гр. Пазарджик, Пазарджик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.05.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕНЕРДЖИ ЛАБ БГ ООД
Изписване на чужд език
ENERGY LAB BG LTD
Дата на регистрация
25.4.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Кочо Честименски, №31
Предмет на дейност
заведения за бързо хранене. кафетерия. транспортна дейност в страната и чужбина. внос и износ на автомобили. внос и износ на авточасти. автосервизни дейности . търговия на едро и дребно в страната и чужбина. производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид ; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество ; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки , търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги , дигитална реклама, както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
Управители/Съдружници
  • светослав п.
  • костадин р.
Съдружници
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ЕНЕРДЖИ ЛАБ БГ ООД (ENERGY LAB BG LTD) с ЕИК/ПИК 206520892 е основана на 25.4.2021 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Кочо Честименски, №31, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ЕНЕРДЖИ ЛАБ БГ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 25.05.2021 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    ENERGY LAB BG LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Кочо Честименски, №31
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Шейново, №12
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Основана
    25.4.2021
    Управители
    светослав п.
    Капитал
    10
    Име на фирма
    ЕНЕРДЖИ ЛАБ БГ
    Предмет на дейност
    Заведения за бързо хранене. Кафетерия. Транспортна дейност в страната и чужбина. Внос и износ на автомобили. Внос и износ на авточасти. Автосервизни дейности . Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид ; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество ; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки , търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги , дигитална реклама, както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
    Съдружници
    Внесен капитал
    10

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206545529ДИНЕР ХАУС БГ ЕООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

костадин р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.