Firms.bg
Търси

Интернет Компютинг Консултинг ЕООДЕИК: 206510371, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.02.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
Интернет Компютинг Консултинг ЕООД
Изписване на чужд език
„Internet Computing Consulting“ GmbH
Дата на регистрация
14.4.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206510371 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
Предмет на дейност
ай ти консултиране, предоставяне, инсталиране, конфигуриране и развиване,както и търговия на хардуер и софтуер, както и ит решения, разработване на софтуер, тестване на софтуер и осигуряване на качеството на софтуера, интернет-обслужване, свързване със сървър и хостинг, защита на данни и мениджмънт по управление на сигурността, проектен и временен мениджмънт, управление на персонал, хиксерем/хrм/ и цеерем/сrм/-развитие. дружеството може да сключва договори от всякакъв вид и да поема управлението и резултатите на други компании. посредничство на услуги на трети страни, както и консултации и съвети в областта на структурно проектиране на lаn / wаn мрежи (локални и глобални мрежи), управление на приложения; консултации, свързани с инфрасттруктура и избор на сървър; управление на iт-проекти, администриране на услуги и управление на разпространението, привличането на клиенти и маркетинг, организиране на обучения, семинари и мероприятия, включително предоставянето на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, в това число чрез маркетинг в социалните медии. разработване и дизайн на електронни медии, печатни медии - електронни и на хартиен носител, специализирани списания в сферата, в която дружеството упражнява своята дейност. интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му. то може да учредява филиали и клонове в страната и чужбина, както и придобива дялове от дружества от сроден или идентичен вид, да ги придобива изцяло, а също и да учредява такива в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • ралф б.
Едноличен собственик на капитала
ралф б.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Интернет Компютинг Консултинг ЕООД („Internet Computing Consulting“ GmbH) с ЕИК/ПИК 206510371 е основана на 14.4.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Интернет Компютинг Консултинг ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 14.05.2021 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Aй Ти консултиране, предоставяне, инсталиране, конфигуриране и развиване,както и търговия на хардуер и софтуер, както и ИТ решения, разработване на софтуер, тестване на софтуер и осигуряване на качеството на софтуера, интернет-обслужване, свързване със сървър и хостинг, защита на данни и мениджмънт по управление на сигурността, проектен и временен мениджмънт, управление на персонал, ХиксЕрЕм/XRM/ и ЦеЕрЕм/CRM/-развитие. Дружеството може да сключва договори от всякакъв вид и да поема управлението и резултатите на други компании. Посредничство на услуги на трети страни, както и консултации и съвети в областта на структурно проектиране на LAN / WAN мрежи (локални и глобални мрежи), управление на приложения; консултации, свързани с инфрасттруктура и избор на сървър; управление на IT-проекти, администриране на услуги и управление на разпространението, привличането на клиенти и маркетинг, организиране на обучения, семинари и мероприятия, включително предоставянето на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, в това число чрез маркетинг в социалните медии. Разработване и дизайн на електронни медии, печатни медии - електронни и на хартиен носител, специализирани списания в сферата, в която дружеството упражнява своята дейност. Интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. Планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. Дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му. То може да учредява филиали и клонове в страната и чужбина, както и придобива дялове от дружества от сроден или идентичен вид, да ги придобива изцяло, а също и да учредява такива в страната и в чужбина.
    Име на фирма
    Интернет Компютинг Консултинг
    Изписване на чужд език
    „Internet Computing Consulting“ GmbH
    Управители
    ралф б.
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Основана
    14.4.2021
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
    Едноличен собственик на капитала
  2. 9.06.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206510371
  3. 10.06.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206510371
  4. 30.06.2021 г.

    ДДС
    Регистрация в Съюза по чл. 156 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206510371
  5. 1.07.2021 г.

    ДДС
    Регистрация в Съюза по чл. 156, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206510371
  6. 31.12.2023 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано в Съюза по чл. 156 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206510371
  7. 6.02.2024 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206510371

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203647393АОТ - 17 ЕООД

гр. Бяла, Бяла

александър о.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205902355СТЕСЛА И ПРЕС ЦЕНТЪР ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ ООД

гр. Враца, Враца

александър о.

Съдружници

Виж още
206867946Информацион технолоджи консалтинг ЕООД

гр. Варна, Варна

александър о.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.