Firms.bg
Търси

Платин консулт ЕООДЕИК: 206488918, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.04.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
Платин консулт ЕООД
Изписване на чужд език
„Platin Consult “ GmbH
Дата на регистрация
23.3.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
Предмет на дейност
предметът на дейност на дружеството е предоставяне на услуги на трети страни, както и консултации и съвети в областта на привличането на клиенти и маркетинга; организиране на обучения, семинари и мероприятия, включително предоставянето на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица,в това число чрез маркетинг в социалните медии. разработване и дизайн на електронни медии, печатни медии - електронни и на хартиен носител, специализирани списания в сферата, в която дружеството упражнява своята дейност. интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му. то може да учредява филиали и клонове в страната и чужбина, както и придобива дялове от дружества от сроден или идентичен вид, да ги придобива изцяло, а също и да учредява такива в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • желко с.
Едноличен собственик на капитала
желко с.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Платин консулт ЕООД („Platin Consult “ GmbH) с ЕИК/ПИК 206488918 е основана на 23.3.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Платин консулт ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 23.04.2021 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    „Platin Consult “ GmbH
    Предмет на дейност
    Предметът на дейност на дружеството е предоставяне на услуги на трети страни, както и консултации и съвети в областта на привличането на клиенти и маркетинга; организиране на обучения, семинари и мероприятия, включително предоставянето на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица,в това число чрез маркетинг в социалните медии. Разработване и дизайн на електронни медии, печатни медии - електронни и на хартиен носител, специализирани списания в сферата, в която дружеството упражнява своята дейност. Интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. Планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. Дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му. То може да учредява филиали и клонове в страната и чужбина, както и придобива дялове от дружества от сроден или идентичен вид, да ги придобива изцяло, а също и да учредява такива в страната и в чужбина.
    Име на фирма
    Платин консулт
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
    Управители
    желко с.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    100
    Основана
    23.3.2021
    Внесен капитал
    100

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204057125ЗИРО РЕНТАЛС ООД

гр. Петрич, Петрич

лидия м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204656160ЕНТЪРТЕЙМЪНТ РЕНТ ЕАД

гр. София, Столична

лидия м.

Съвет на директорите

Виж още
204861642ЦУЦИ ЛОГИСТИК ООД

гр. Кюстендил, Кюстендил

лидия м.

Съдружници

Виж още
205289952С2Ц2 ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

лидия м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206173783БРОКЕРЕЙДЖ 2020 ООД

гр. София, Столична

лидия м.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.