Firms.bg
Търси

АЛНАМИ ЕООДЕИК: 206366825, с. Лисец, Ловеч

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.10.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
АЛНАМИ ЕООД
Изписване на чужд език
ALNAMI Ltd.
Дата на регистрация
25.0.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Ловеч, община Ловеч, с. Лисец, ул. Хаджи Димитър, №2
Предмет на дейност
отглеждане на семкови и костилкови плодаве; собствено производство и търговия на едро и дребно с пресни, замразени, сушени, преработени, консервирани плодове и зеленчуци, пресни и сушени подправки, диворастящи и култивирани гъби, билки, зеленчукови и плодови миксове, консерви, конфитюри, пюрета, нектари, концентрати, ядки и др.; разнос и доставка на място за хотели, ресторанти, хранителни вериги, супермаркети, фирми, магазини, офиси и предприятия; търговия с агро, био, химически препарати за растителна защита, минерални изкуствени торове, биорегулатори и техните компоненти; търговия със семена, посадъчен материал, овошки, селскостопански машини и инвентар; транспортна дейност; външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки; търговско представителство и посредничество; разкриване и експлоатация на магазини, павилиони, сергии и др. свързани с предмета на дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
Управители/Съдружници
  • христо м.
Едноличен собственик на капитала
христо м.
Капитал размер
2000 лв. (внесен капитал: 2000 лв.)

Резюме

Фирма АЛНАМИ ЕООД (ALNAMI Ltd.) с ЕИК/ПИК 206366825 е основана на 25.0.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Ловеч, община Ловеч, с. Лисец, ул. Хаджи Димитър, №2, а началният внесен капитал е в размер на 2000 лева. АЛНАМИ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 25.01.2021 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    мариян х.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    АЛНАМИ
    Изписване на чужд език
    ALNAMI Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област Ловеч, община Ловеч, с. Лисец, ул. Хаджи Димитър, №2
    Капитал
    2000
    Внесен капитал
    2000
    Основана
    25.0.2021
    Предмет на дейност
    Отглеждане на семкови и костилкови плодаве; собствено производство и търговия на едро и дребно с пресни, замразени, сушени, преработени, консервирани плодове и зеленчуци, пресни и сушени подправки, диворастящи и култивирани гъби, билки, зеленчукови и плодови миксове, консерви, конфитюри, пюрета, нектари, концентрати, ядки и др.; разнос и доставка на място за хотели, ресторанти, хранителни вериги, супермаркети, фирми, магазини, офиси и предприятия; търговия с агро, био, химически препарати за растителна защита, минерални изкуствени торове, биорегулатори и техните компоненти; търговия със семена, посадъчен материал, овошки, селскостопански машини и инвентар; транспортна дейност; външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки; търговско представителство и посредничество; разкриване и експлоатация на магазини, павилиони, сергии и др. свързани с предмета на дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
  2. 6.10.2021 г.

    Управители
    мариян х.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.