Firms.bg
Търси

НИКО 67 - НИХАТ ОСМАН ЕТЕИК: 206304873, с. Брестовене, Завет

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.11.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
НИКО 67 - НИХАТ ОСМАН ЕТ
Изписване на чужд език
NIKO 67 - NIHAT OSMAN ET
Дата на регистрация
20.10.2020
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Разград, община Завет, с. Брестовене, ВОЛГА, №1
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, строителство, архитектура, дизайн, покупка, отдаване под наем и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба лизингова, спидиционна, превозна дейност транспорт на хора и товари в страната и чужбина, импорт експорт реекспортни и бартерни сделки, информационни услуги, пътнически товарни и таксиметрови превози, посредничество и представителство на български и чуждестранни предприятия, инженерингова конструкторска предприемаческа и консултантска дейност, външно търговска дейности други дейности и услуги по смисъла на чл.1, ал.з от тз.
Физическо лице - търговец
нихат о.

Резюме

Фирма НИКО 67 - НИХАТ ОСМАН ЕТ (NIKO 67 - NIHAT OSMAN ET) с ЕИК/ПИК 206304873 е основана на 20.10.2020 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Завет, с. Брестовене, ВОЛГА, №1. НИКО 67 - НИХАТ ОСМАН ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.11.2020 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    НИКО 67 - НИХАТ ОСМАН
    Основана
    20.10.2020
    Изписване на чужд език
    NIKO 67 - NIHAT OSMAN ET
    Седалище и адрес на управление
    област Разград, община Завет, с. Брестовене, ВОЛГА, №1
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, строителство, архитектура, дизайн, покупка, отдаване под наем и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба лизингова, спидиционна, превозна дейност транспорт на хора и товари в страната и чужбина, импорт експорт реекспортни и бартерни сделки, информационни услуги, пътнически товарни и таксиметрови превози, посредничество и представителство на български и чуждестранни предприятия, инженерингова конструкторска предприемаческа и консултантска дейност, външно търговска дейности други дейности и услуги по смисъла на чл.1, ал.З от ТЗ.
    Физическо лице - търговец
    нихат о.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.