Firms.bg
Търси

ЛЕТС ТРЕЙН ООДЕИК: 206087213, гр. Аксаково, Аксаково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.05.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛЕТС ТРЕЙН ООД
Изписване на чужд език
“LETS TRAIN” LTD
Дата на регистрация
7.4.2020
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Аксаково, гр. Аксаково, ул. "Тракия", №4
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговска дейност- внос и износ; търговско представителство и посредничество; търговия с хранителни продукти; отдаване под наем на недвижими имоти; строителна дейност; покупко-продажба не недвижими имоти; посредническа дейност; счетоводство и счетоводни услуги консултантски услуги; търговска експлоатация на заведения за хранене и развлечения; търговска експлоатация на студиа за красота и козметични салони; хазартни игри и дейности; транспортни услуги и превоз на товари и хора; покупко-продажба на автомобили и вякакви мпс; ремонт на мпс; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски и туристически, ресторантьорство, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; лизинг, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. всички дейности подлежащи на лицензионен и разрешителен режим, ще бъдат извършвани след получаване на съответното разрешение.
Управители/Съдружници
  • никола м.
  • виктор п.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ЛЕТС ТРЕЙН ООД (“LETS TRAIN” LTD) с ЕИК/ПИК 206087213 е основана на 7.4.2020 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Аксаково, гр. Аксаково, ул. "Тракия", №4, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ЛЕТС ТРЕЙН ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 7.05.2020 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЛЕТС ТРЕЙН
    Основана
    7.4.2020
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Аксаково, гр. Аксаково, ул. "Тракия", №4
    Съдружници
    никола м.
    Капитал
    1000
    Изписване на чужд език
    “LETS TRAIN” LTD
    Предмет на дейност
    покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговска дейност- внос и износ; търговско представителство и посредничество; търговия с хранителни продукти; отдаване под наем на недвижими имоти; строителна дейност; покупко-продажба не недвижими имоти; посредническа дейност; счетоводство и счетоводни услуги консултантски услуги; търговска експлоатация на заведения за хранене и развлечения; търговска експлоатация на студиа за красота и козметични салони; хазартни игри и дейности; транспортни услуги и превоз на товари и хора; покупко-продажба на автомобили и вякакви МПС; ремонт на МПС; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски и туристически, ресторантьорство, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; лизинг, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. Всички дейности подлежащи на лицензионен и разрешителен режим, ще бъдат извършвани след получаване на съответното разрешение.
    Управители
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Внесен капитал
    1000

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201149344МЕГА СТАР 2010 ООД

гр. Аксаково, Аксаково

виктор п.

Съдружници

Виж още
205071035ЛИНТОР ООД

гр. Варна, Варна

виктор п.

Управители

Виж още
206271843ПРОВОКАДО ООД

гр. Варна, Варна

никола м.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.