Firms.bg
Търси

ОЛИМПОС ХОЛДИНГ ЕООДЕИК: 206035273, гр. Благоевград, Благоевград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.02.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
ОЛИМПОС ХОЛДИНГ ЕООД
Изписване на чужд език
OLYMPUS HOLDING PLTD
Дата на регистрация
25.1.2020
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Благоевград, гр. Благоевград, ул. Тодор Александров, №47, етаж 3
Предмет на дейност
придобиване, управление, оценка и разпореждане на дялови и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества, участие под каквато и да е форма в други местни или чуждестранни търговски дружества и/или в тяхното управление; придобиване, управление и продажба на облигации и обекти на интелектуална собственост; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва, както и извършване на всякаква друга дейност, която не е забранена със закон или друг подзаконов нормативен акт; търговско посредничество и представителство; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба, обработка или преработка; консултантски услуги в областта на разработването, финансирането, реализацията и управлението на инвестиционни и други проекти; извършване на всяка друга дейност, незабранена съгласно законите на българия. дейностите, за които се изисква разрешително, лицензия или регистрация, ако има такива, ще бъдат извършвани само след получаването на съответното разрешително, лицензия или регистрация.
Управители/Съдружници
  • георгиос т.
Едноличен собственик на капитала
георгиос т.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ОЛИМПОС ХОЛДИНГ ЕООД (OLYMPUS HOLDING PLTD) с ЕИК/ПИК 206035273 е основана на 25.1.2020 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Благоевград, гр. Благоевград, ул. Тодор Александров, №47, етаж 3, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ОЛИМПОС ХОЛДИНГ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 25.02.2020 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    OLYMPUS HOLDING PLTD
    Управители
    георгиос т.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    ОЛИМПОС ХОЛДИНГ
    Предмет на дейност
    Придобиване, управление, оценка и разпореждане на дялови и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества, участие под каквато и да е форма в други местни или чуждестранни търговски дружества и/или в тяхното управление; придобиване, управление и продажба на облигации и обекти на интелектуална собственост; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва, както и извършване на всякаква друга дейност, която не е забранена със закон или друг подзаконов нормативен акт; търговско посредничество и представителство; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба, обработка или преработка; Консултантски услуги в областта на разработването, финансирането, реализацията и управлението на инвестиционни и други проекти; извършване на всяка друга дейност, незабранена съгласно законите на България. Дейностите, за които се изисква разрешително, лицензия или регистрация, ако има такива, ще бъдат извършвани само след получаването на съответното разрешително, лицензия или регистрация.
    Капитал
    100
    Основана
    25.1.2020
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Благоевград, гр. Благоевград, ул. Тодор Александров, №47, етаж 3

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201046287ДАМО ИНВЕСТ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

ион ч.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202997348СТРОЙ ТЕХНИКА ЕООД

гр. София, Столична

ион ч.

Управители

Виж още
203709546ВАНХЕСТ БЪЛГАРИЯ Холдинг ООД

гр. София, Столична

ион ч.

Управители, Съдружници

Виж още
205370870Индомус ООД

гр. Благоевград, Благоевград

ион ч.

Съдружници

Виж още
205513464Г.Т ЛАЙНС ПАРТНЕР ООД

гр. Петрич, Петрич

ион ч.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.