Firms.bg
Търси

С.П. КОНСУЛТИНГ ЕООДЕИК: 205978157, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
26.02.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
С.П. КОНСУЛТИНГ ЕООД
Изписване на чужд език
S.P. CONSULTING
Дата на регистрация
17.0.2020
Регистрация по ЗДДС

BG205978157 ( )

Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, Станислав Доспевски, №7
Предмет на дейност
проучване, идентифициране и разработване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използване; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търговски предприятия. консултантски услуги и дейности; управление; маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и международна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга; предоставяне на консултации по финансови, технически, търговски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; рекламни и информационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
Управители/Съдружници
  • серж д.
Едноличен собственик на капитала
серж д.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма С.П. КОНСУЛТИНГ ЕООД (S.P. CONSULTING) с ЕИК/ПИК 205978157 е основана на 17.0.2020 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, Станислав Доспевски, №7, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. С.П. КОНСУЛТИНГ ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 17.01.2020 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    С.П. КОНСУЛТИНГ
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, Станислав Доспевски, №7
    Предмет на дейност
    Проучване, идентифициране и разработване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използване; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търговски предприятия. Консултантски услуги и дейности; управление; маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и международна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. Организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга; предоставяне на консултации по финансови, технически, търговски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. Разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; рекламни и информационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
    Едноличен собственик на капитала
    серж д.
    Капитал
    100
    Изписване на чужд език
    S.P. CONSULTING
    Основана
    17.0.2020
    Управители
    Внесен капитал
    100
  2. 27.01.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205978157
  3. 28.01.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205978157
  4. 26.02.2023 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205978157

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202942960АКТЕКС ЕООД

с. Брестовене, Завет

сюлейман д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202955566ГЮНЕШ ТЕКСТИЛ ЕООД

с. Брестовене, Завет

сюлейман д.

Управители

Виж още
203393272ОРБИС УНУМ ООД

гр. Петрич, Петрич

сюлейман д.

Съдружници

Виж още
204927131ИПЕК ТЕКСТИЛ ООД

с. Брестовене, Завет

сюлейман д.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала, Съдружници

Виж още
205180579ИНТЕРПЕЙПР ЕООД

гр. Банско, Банско

сюлейман д.

Управители

Виж още
205603417АКВАТИК ГРУП ООД

с. Равда, Несебър

сюлейман д.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.