Firms.bg
Търси

ХЕЛТИ 24 ООДЕИК: 205912869, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.11.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХЕЛТИ 24 ООД
Изписване на чужд език
„HEALTHY 24” Ltd.
Дата на регистрация
25.10.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, "Шести Септември", №152, етаж 1, апартамент 1-10б
Предмет на дейност
проектиране, разработване, изработване и предлагане на софтуерни решения касаещи сектора на дистанционната медицина, така като и дистанционното управление на бази данни свързани с човешкото здраве. управление на медицинските доклади отнасящи се за анализи като химични и микробиологични, физическа и всякакъв друг вид специализиранa техническа диагностика за околна и индустриална среда. такъв вид доклади и становища могат да бъдат доставяни и дистанционно, в зависимост от точките (местата ) на събирането им , като бъдат използвани специални софтуерни дистанционни системи, подходящи за целта, управление и диагностициране при амбулаторни и полиамбулаторни условия , така както и всякакъв друг вид дейност , свързана или отнасяща се към по-горе изброените, като например : управление на структури за настаняване на възрастни хора , които могат да се обслужват самостоятелно и такива , които не са в състояние да се грижат сами за себе си, специализирани домове за настаняване , в които да получат при нужда първа помощ, домове където да подобряват качеството си на живот, на столови за хранене, с изключение на случаите в , които законът изрично го забранява. образователни дейности, организация и управление на средства и услуги предоставяни в специализирани за целта места, амбулаторни медицински и парамедицински услуги като диагностика, терапия, рехабилитация и предвидена превенция от професиално подготвени и компетентни специалисти. извършване на услуги в сферата на превенция на злополуките, на хигиената, опека за работническото здраве и на външни лица намиращи се на територията на дадения обект. дистанционно диагностициране и консултация, също и чрез изпращането на становища, сертификати, лабораторни химични и микробиологични анализи, оценка на околната среда посредством използването на специализиран софтуер. развиване, производство, предоставяне и разпространение на технологични услуги и продукти за поддръжка и улесняване на здравния и социално-подпомагащ сектор чрез нови и иновативни технологии. набиране, обучение и квалифициране на подходящ персонал за всяко ниво. всякакъв вид дейност относими към по-горе описаните. търговия с ноу-хау продуктите на дружеството. търговия и отдаване под наем на оборудване приложимо в спортно-медицинската сфера , което е собственост на дружеството. консултации относно нови спортно-медицински инициативи и популяризирането им на национално и международно ниво. проучването и разпространението им в сектора на спортно-медицинската наука, така както и всяка друга дейност , която не е забранена от закона.
Управители/Съдружници
  • симоне ф.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ХЕЛТИ 24 ООД („HEALTHY 24” Ltd.) с ЕИК/ПИК 205912869 е основана на 25.10.2019 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, "Шести Септември", №152, етаж 1, апартамент 1-10б, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ХЕЛТИ 24 ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 25.11.2019 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ХЕЛТИ 24
    Основана
    25.10.2019
    Управители
    симоне ф.
    Съдружници
    Капитал
    1000
    Изписване на чужд език
    „HEALTHY 24” Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, "Шести Септември", №152, етаж 1, апартамент 1-10б
    Внесен капитал
    1000
    Предмет на дейност
    Проектиране, разработване, изработване и предлагане на софтуерни решения касаещи сектора на дистанционната медицина, така като и дистанционното управление на бази данни свързани с човешкото здраве. Управление на медицинските доклади отнасящи се за анализи като химични и микробиологични, физическа и всякакъв друг вид специализиранa техническа диагностика за околна и индустриална среда. Такъв вид доклади и становища могат да бъдат доставяни и дистанционно, в зависимост от точките (местата ) на събирането им , като бъдат използвани специални софтуерни дистанционни системи, подходящи за целта, управление и диагностициране при амбулаторни и полиамбулаторни условия , така както и всякакъв друг вид дейност , свързана или отнасяща се към по-горе изброените, като например : управление на структури за настаняване на възрастни хора , които могат да се обслужват самостоятелно и такива , които не са в състояние да се грижат сами за себе си, специализирани домове за настаняване , в които да получат при нужда първа помощ, домове където да подобряват качеството си на живот, на столови за хранене, с изключение на случаите в , които законът изрично го забранява. Образователни дейности, организация и управление на средства и услуги предоставяни в специализирани за целта места, амбулаторни медицински и парамедицински услуги като диагностика, терапия, рехабилитация и предвидена превенция от професиално подготвени и компетентни специалисти. Извършване на услуги в сферата на превенция на злополуките, на хигиената, опека за работническото здраве и на външни лица намиращи се на територията на дадения обект. Дистанционно диагностициране и консултация, също и чрез изпращането на становища, сертификати, лабораторни химични и микробиологични анализи, оценка на околната среда посредством използването на специализиран софтуер. Развиване, производство, предоставяне и разпространение на технологични услуги и продукти за поддръжка и улесняване на здравния и социално-подпомагащ сектор чрез нови и иновативни технологии. Набиране, обучение и квалифициране на подходящ персонал за всяко ниво. Всякакъв вид дейност относими към по-горе описаните. Търговия с ноу-хау продуктите на дружеството. Търговия и отдаване под наем на оборудване приложимо в спортно-медицинската сфера , което е собственост на дружеството. Консултации относно нови спортно-медицински инициативи и популяризирането им на национално и международно ниво. Проучването и разпространението им в сектора на спортно-медицинската наука, така както и всяка друга дейност , която не е забранена от закона.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200294372БГ ТЕХ СОФИЯ ООД

гр. София, Столична

симоне ф.

Съдружници

Виж още
201666772МОНТЕКО БГ ООД

с. Поленица, Сандански

биуен д.

Съдружници

Виж още
202571793Юниверсал Експортс ЕООД

гр. София, Столична

биуен д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204657928КОЛУМБУС и К ЕАД

гр. София, Столична

биуен д.

Съвет на директорите

Виж още
204770185БИМСОФТ ЕООД

гр. София, Столична

биуен д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204957053ВСТ Кинематикс България ЕООД

гр. Русе, Русе

симоне ф.

Управители

Виж още
205507073Тангрен Риъл Естейт Инвестмънт Имигрейшън Ко. ООД

гр. София, Столична

биуен д.

Съдружници

Виж още
205942517С. Г. Груп ЕАД

гр. София, Столична

биуен д.

Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
206391629Некст Джен Ливинг ООД

гр. София, Столична

симоне ф.

Съдружници

Виж още
206836997Цимерман Проджектс ЕООД

гр. София, Столична

симоне ф.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.