Firms.bg
Търси

СПЕЙС УУД ЕООДЕИК: 205866090, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.06.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
СПЕЙС УУД ЕООД
Изписване на чужд език
”Space Wood” LTD
Дата на регистрация
18.9.2019
Регистрация по ЗДДС

BG205866090 ( Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, Русе, №43, апартамент пк.2
Предмет на дейност
вътрешно и външнотърговска дейност на едро и дребно, внос –износ, продажба на стоки от собствено производство производство, продажба на дървени сглобяеми конструкции, производство и продажба на изделия от дървесина, монтаж в страната и чужбина, проектиране и строителство на сгради и съоръжения с цел продажба. строителна дейност и строително-монтажни работи, предприемаческа дейност и проектански, инженерингови услуги, консултанска дейност, дизайн, интериорна декорация и обзавеждане, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина, покупко - продажба на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия със селскостопанска продукция и хранителни стоки, вътрешен и международен туризъм, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги, сделки с компютърни и програмни продукти, сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и складови сделки, услуги в областта на рекламата и маркетинга. организиране на курсове за обучение, преводачески услуги и легализация на документи, вътрешен и международен транспорт и всяка друга дейност незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • десислава с.
Едноличен собственик на капитала
десислава с.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма СПЕЙС УУД ЕООД (”Space Wood” LTD) с ЕИК/ПИК 205866090 е основана на 18.9.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, Русе, №43, апартамент пк.2, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. СПЕЙС УУД ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG205866090 на основание Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 18.10.2019 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    18.9.2019
    Име на фирма
    СПЕЙС УУД
    Изписване на чужд език
    ”Space Wood” LTD
    Предмет на дейност
    Вътрешно и външнотърговска дейност на едро и дребно, внос –износ, продажба на стоки от собствено производство производство, продажба на дървени сглобяеми конструкции, производство и продажба на изделия от дървесина, монтаж в страната и чужбина, проектиране и строителство на сгради и съоръжения с цел продажба. Строителна дейност и строително-монтажни работи, предприемаческа дейност и проектански, инженерингови услуги, консултанска дейност, дизайн, интериорна декорация и обзавеждане, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина, покупко - продажба на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия със селскостопанска продукция и хранителни стоки, вътрешен и международен туризъм, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги, сделки с компютърни и програмни продукти, сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и складови сделки, услуги в областта на рекламата и маркетинга. Организиране на курсове за обучение, преводачески услуги и легализация на документи, вътрешен и международен транспорт и всяка друга дейност незабранена от закона.
    Едноличен собственик на капитала
    десислава с.
    Управители
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, Русе, №43, апартамент пк.2
  2. 15.06.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205866090
  3. 16.06.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205866090

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203079211ВАРНАДИСКАУНТ ЕООД

гр. Варна, Варна

десислава с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.