Firms.bg
Търси

ХОУМ ДРИЙМ ЕООДЕИК: 205793678, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
22.08.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХОУМ ДРИЙМ ЕООД
Изписване на чужд език
HOME DREAM
Дата на регистрация
22.7.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Хан Омуртаг, №19
Предмет на дейност
покупка, продажба, търговия и управление на недвижими имоти в българия и чужбина, включително хотели, ваканционни къщи, търговски центрове, ресторанти и като цяло всички видове туристически дейности, отдаване под наем и за ползване на движими активи като автомобили или лодки, мебели, бизнес консултации, маркетингови дейности в областта на управление на собствеността, координация и управление на имоти, намиращи се на територията на цялата европейска общност. търговия на едро и дребно, внос и износ на софтуер и хардуер, офис техника, канцеларски материали, мебели и обзавеждане, професионални технически публикации, както и възможното им редактиране и издаване. дейности по проучване, предлагане и управление на професионално обучение на специализиран персонал за изпълнение на задачи в туристическите дейности; селското стопанство производство, птицевъдството и/или развъдна дейност като цяло, както и в дейности, свързани с всеки производствен и индустриален цикъл като цяло на място и на борда на кораби. при извършването на горепосочените дейности дружеството може да използва всякакви технически средства в съответствие с действащото законодателство в отделните страни, в които ще оперира, може да участва в публични и частни търгове, да се присъединява към временно участие с други компании, които имат същата цел за бизнес, както и да извършва всяка друга дейност, която не е забранена на закона. когато е необходимо, дружеството ще пристъпи към получаване на всеки лиценз или разрешение, изисквано от действащите разпоредби в страната, в която оперира.
Управители/Съдружници
  • марко ф.
Едноличен собственик на капитала
марко ф.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ХОУМ ДРИЙМ ЕООД (HOME DREAM) с ЕИК/ПИК 205793678 е основана на 22.7.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Хан Омуртаг, №19, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ХОУМ ДРИЙМ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 22.08.2019 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Хан Омуртаг, №19
    Предмет на дейност
    Покупка, продажба, търговия и управление на недвижими имоти в България и чужбина, включително хотели, ваканционни къщи, търговски центрове, ресторанти и като цяло всички видове туристически дейности, отдаване под наем и за ползване на движими активи като автомобили или лодки, мебели, бизнес консултации, маркетингови дейности в областта на управление на собствеността, координация и управление на имоти, намиращи се на територията на цялата европейска общност. Търговия на едро и дребно, внос и износ на софтуер и хардуер, офис техника, канцеларски материали, мебели и обзавеждане, професионални технически публикации, както и възможното им редактиране и издаване. Дейности по проучване, предлагане и управление на професионално обучение на специализиран персонал за изпълнение на задачи в туристическите дейности; селското стопанство производство, птицевъдството и/или развъдна дейност като цяло, както и в дейности, свързани с всеки производствен и индустриален цикъл като цяло на място и на борда на кораби. При извършването на горепосочените дейности дружеството може да използва всякакви технически средства в съответствие с действащото законодателство в отделните страни, в които ще оперира, може да участва в публични и частни търгове, да се присъединява към временно участие с други компании, които имат същата цел за бизнес, както и да извършва всяка друга дейност, която не е забранена на закона. Когато е необходимо, Дружеството ще пристъпи към получаване на всеки лиценз или разрешение, изисквано от действащите разпоредби в страната, в която оперира.
    Капитал
    5000
    Основана
    22.7.2019
    Едноличен собственик на капитала
    марко ф.
    Име на фирма
    ХОУМ ДРИЙМ
    Изписване на чужд език
    HOME DREAM
    Управители
    Внесен капитал
    5000

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203569998МАРВЕН КАРС ЕООД

гр. Русе, Русе

марко ф.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.