Firms.bg
Търси

АЙ ВИ 556 ЕООДЕИК: 205780346, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.08.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
АЙ ВИ 556 ЕООД
Дата на регистрация
12.7.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 110, вход Б, апартамент 18
Предмет на дейност
консултантска дейност, производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид, импорт и експорт на стоки в българия, европейския съюз и трети страни, търговия на едро и дребно, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всички видове строителна и монтажна дейност, отдаване под наем, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, рекламна и издателска дейност, предпечатна подготовка, маркетинг, графичен дизайн, сделки с интелектуална собственост, селскостопански дейности, включително производство и търговия със земеделски продукти, търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон. дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, ще се извършват след надлежното получаване на съответното разрешение или лиценз.
Управители/Съдружници
  • димитър к.
Едноличен собственик на капитала
димитър к.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма АЙ ВИ 556 ЕООД () с ЕИК/ПИК 205780346 е основана на 12.7.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 110, вход Б, апартамент 18, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. АЙ ВИ 556 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 12.08.2019 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    12.7.2019
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 110, вход Б, апартамент 18
    Предмет на дейност
    консултантска дейност, производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид, импорт и експорт на стоки в България, Европейския съюз и трети страни, търговия на едро и дребно, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всички видове строителна и монтажна дейност, отдаване под наем, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, рекламна и издателска дейност, предпечатна подготовка, маркетинг, графичен дизайн, сделки с интелектуална собственост, селскостопански дейности, включително производство и търговия със земеделски продукти, търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, ще се извършват след надлежното получаване на съответното разрешение или лиценз.
    Едноличен собственик на капитала
    димитър к.
    Капитал
    2
    Управители
    Име на фирма
    АЙ ВИ 556
    Внесен капитал
    2

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202280460ИВ-555 ЕООД

гр. София, Столична

димитър к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.