Firms.bg
Търси

ГОЛДБЪРГ ФАЙНЕНШЪЛ ООДЕИК: 205761221, гр. Шумен, Шумен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
5.11.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГОЛДБЪРГ ФАЙНЕНШЪЛ ООД
Изписване на чужд език
GOLDBERG FINANCIAL Ltd.
Дата на регистрация
25.6.2019
Регистрация по ЗДДС

BG205761221 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ул.ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, №3, етаж 1
Предмет на дейност
търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реекспорт на всички незабранени стоки, трансфер на ноу-хау и технологии, комисионна и консигнационна търговия. покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, включително и продажба на стоки от внос, собствено и местно производство. производство, изкупуване и продажба в страната и чужбина на селскостопански, животински, хранителни и промишлени стоки. покулко- продажба на недвижими имоти, извършване на всички видове строително- монтажни и довършителни работи, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти, с цел отдаване под наем, проектиране на културно битово и жилищно строителство и продажба. инвеститорски, строително-монтажни и строително-ремонтни услуги. лизинг. логистика. търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни фирми, външно-търговски, вътрешно-търговски, дистрибуторски, бартерни, комисионни, консултантски, маркетингови, преводни, спедиционни, превозни, складови и лецензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни и програмни услуги. туроператорска дейност, туристическа агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство и предоставяне на допълнителни туристически услуги: екскурзии, развлечения, прояви и други събития с културен и опознавателен характер, визови услуги, конгресни и делови прояви и други услуги, способстващи развитието на туризъм. експорт и импорт на работна ръка. извършване на всякакъв вид дейност и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове, и са разрешени от действащото законодателство в република българия.
Управители/Съдружници
  • синан б.
  • раиф ч.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
синан б.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ГОЛДБЪРГ ФАЙНЕНШЪЛ ООД (GOLDBERG FINANCIAL Ltd.) с ЕИК/ПИК 205761221 е основана на 25.6.2019 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ул.ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, №3, етаж 1, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ГОЛДБЪРГ ФАЙНЕНШЪЛ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG205761221 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 25.07.2019 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ГОЛДБЪРГ ФАЙНЕНШЪЛ
    Предмет на дейност
    Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реекспорт на всички незабранени стоки, трансфер на ноу-хау и технологии, комисионна и консигнационна търговия. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, включително и продажба на стоки от внос, собствено и местно производство. Производство, изкупуване и продажба в страната и чужбина на селскостопански, животински, хранителни и промишлени стоки. Покулко- продажба на недвижими имоти, извършване на всички видове строително- монтажни и довършителни работи, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти, с цел отдаване под наем, проектиране на културно битово и жилищно строителство и продажба. Инвеститорски, строително-монтажни и строително-ремонтни услуги. Лизинг. Логистика. Търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни фирми, външно-търговски, вътрешно-търговски, дистрибуторски, бартерни, комисионни, консултантски, маркетингови, преводни, спедиционни, превозни, складови и лецензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни и програмни услуги. Туроператорска дейност, туристическа агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство и предоставяне на допълнителни туристически услуги: екскурзии, развлечения, прояви и други събития с културен и опознавателен характер, визови услуги, конгресни и делови прояви и други услуги, способстващи развитието на туризъм. Експорт и импорт на работна ръка. Извършване на всякакъв вид дейност и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове, и са разрешени от действащото законодателство в Република България.
    Едноличен собственик на капитала
    синан б.
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Основана
    25.6.2019
    Седалище и адрес на управление
    област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ул.ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, №3, етаж 1
    Изписване на чужд език
    GOLDBERG FINANCIAL Ltd.
    Управители
  2. 31.07.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205761221
  3. 1.08.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205761221
  4. 19.09.2019 г.

    Управители
    синан б.
    Едноличен собственик на капитала
    Съдружници
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
127568156МИССИРИАН БЪЛГАРИЯ АД

гр. Шумен, Шумен

райф ч.

Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
205601715ДОФСЕТ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

синан б.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.