Firms.bg
Търси

Хайкон Уайпс интернешънъл ЕООДЕИК: 205708756, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.06.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
Хайкон Уайпс интернешънъл ЕООД
Изписване на чужд език
„Hycon Wipes International“ GmbH
Дата на регистрация
17.5.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
Предмет на дейност
внос, износ, търговия на едро и производство нa хигиенни продукти за международни търговски дружества, производство нa мокра тоалетна хартия, бебешки кърпи, домакински кърпи, кърпи за почистване и др. организиране на семинари и събития в областта на хигиенни продукти, грижа за тялото, както и стоки от всякакъв вид. консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип. придобиване, продажба и управление на недвижимо имущество от всякакъв тип. дружеството може освен това да се занимава с всички сделки, които пряко или косвено са подходящи за изпълнение на целта му. то може да основава клонове и филиали в страната и в чужбина и да участва в съдружие в други фирми. дружеството извършва всякаква друга стопанска дейност с изключение на забранената с нормативен акт и придобива всякакви права, необходими за осъществяване на неговия предмет на дейност, в съответствие с действуващото законодателство.
Управители/Съдружници
  • йенс л.
Едноличен собственик на капитала
йенс л.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Хайкон Уайпс интернешънъл ЕООД („Hycon Wipes International“ GmbH) с ЕИК/ПИК 205708756 е основана на 17.5.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Хайкон Уайпс интернешънъл ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 17.06.2019 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    „Hycon Wipes International“ GmbH
    Предмет на дейност
    Внос, износ, търговия на едро и производство нa хигиенни продукти за международни търговски дружества, производство нa мокра тоалетна хартия, бебешки кърпи, домакински кърпи, кърпи за почистване и др. Организиране на семинари и събития в областта на хигиенни продукти, грижа за тялото, както и стоки от всякакъв вид. Консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип. Придобиване, продажба и управление на недвижимо имущество от всякакъв тип. Дружеството може освен това да се занимава с всички сделки, които пряко или косвено са подходящи за изпълнение на целта му. То може да основава клонове и филиали в страната и в чужбина и да участва в съдружие в други фирми. Дружеството извършва всякаква друга стопанска дейност с изключение на забранената с нормативен акт и придобива всякакви права, необходими за осъществяване на неговия предмет на дейност, в съответствие с действуващото законодателство.
    Управители
    йенс л.
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    17.5.2019
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    Хайкон Уайпс интернешънъл
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
    Капитал
    100

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
131283654ПОРШЕ ЛИЗИНГ БГ ЕООД

гр. София, Столична

йенс л.

Управители

Виж още
203261484ПОРШЕ МОБИЛИТИ БГ ЕООД

гр. София, Столична

йенс л.

Управители

Виж още
206549488КРАПФ Имоти ООД

гр. София, Столична

йенс л.

Съдружници

Виж още
207325475АЛБА КРАПФ ООД

гр. София, Столична

йенс л.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.