Firms.bg
Търси

АЛЕКС ФУУДС ТРЕЙД ООДЕИК: 205682521, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.05.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
АЛЕКС ФУУДС ТРЕЙД ООД
Изписване на чужд език
ALEX FAST FOODS
Дата на регистрация
31.4.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ТОДОР ВЛАЙКОВ, №82А
Предмет на дейност
почистване на помещения, търговски площи, жилищни сгради. кораборемонтна дейност, сухоземни, въздушни, океански, морски и речни транспорти и превозни услуги в страната и чужбина; наемни отношения по повод транспортни и пътни превозни средства; откриване иексплоатация на търговски обекта за хранене и развлечение; производство и търговия с храни и напитки, производство на хляб» хлебни и пресни сладкарски изделия; хотелиерска, туристическа, агентска и ресторантьорска дейност след лицензиране; ресгорашъорство, търговия с автомобили с движими вещи на едро и дребно; внос и износ; покупка на стоки или друга вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. производство и търговия със селско стопански произведения авторемонтна и сервизна дейност, вулканизация, транспортна дейност в страната и чужбина, превоз на пътници и товари със собствен или нает транспорт в страната и чужбина, туроператорска и туристическа дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, и други услуги; покупка, строеж, обзавеждане и управление на недвижим имот с цел продажба, пункт за изкупуване на метали, автоморга /всички след съответното разрешение от компетентният орган/, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.
Управители/Съдружници
  • димитър к.
  • александър с.
Съдружници
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма АЛЕКС ФУУДС ТРЕЙД ООД (ALEX FAST FOODS) с ЕИК/ПИК 205682521 е основана на 31.4.2019 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ТОДОР ВЛАЙКОВ, №82А, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. АЛЕКС ФУУДС ТРЕЙД ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 31.05.2019 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    АЛЕКС ФУУДС ТРЕЙД
    Изписване на чужд език
    ALEX FAST FOODS
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ТОДОР ВЛАЙКОВ, №82А
    Управители
    димитър к.
    Съдружници
    Внесен капитал
    100
    Основана
    31.4.2019
    Предмет на дейност
    Почистване на помещения, търговски площи, жилищни сгради. Кораборемонтна дейност, сухоземни, въздушни, океански, морски и речни транспорти и превозни услуги в страната и чужбина; наемни отношения по повод транспортни и пътни превозни средства; откриване иексплоатация на търговски обекта за хранене и развлечение; производство и търговия с храни и напитки, производство на хляб» хлебни и пресни сладкарски изделия; хотелиерска, туристическа, агентска и ресторантьорска дейност след лицензиране; ресгорашъорство, търговия с автомобили с движими вещи на едро и дребно; внос и износ; покупка на стоки или друга вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. производство и търговия със селско стопански произведения авторемонтна и сервизна дейност, вулканизация, транспортна дейност в страната и чужбина, превоз на пътници и товари със собствен или нает транспорт в страната и чужбина, туроператорска и туристическа дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, и други услуги; покупка, строеж, обзавеждане и управление на недвижим имот с цел продажба, пункт за изкупуване на метали, автоморга /всички след съответното разрешение от компетентният орган/, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Капитал
    100

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203833049КЕБАПА ПА-ПА ЕООД

гр. Варна, Варна

александър с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205682172АЛЕКС ФАСТ ФУУДС ООД

гр. Варна, Варна

александър с.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

димитър к.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.