Firms.bg
Търси

ЛЮЛИН ПАУЪР АГРО ЕООДЕИК: 205643408, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.05.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛЮЛИН ПАУЪР АГРО ЕООД
Изписване на чужд език
"LYULIN POWER AGRO' Ltd.
Дата на регистрация
2.4.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, блок 147, етаж 9, апартамент 48
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно с всякакви стоки промишлени, производствени, преработени произведени и други стоки. производство и преработка с цел продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход. селски туризъм. покупка на стоки и вещи с цел продажба и препродажба в първоначален и преработен вид и обработен вид. производство на стоки с цел продажба. комисионна, спедиционна, логистична, складова, лизингова, посредническа, външнотърговска и реекспорт. търговско посредничество и бартерни сделки. превози и всички видове транспортни и таксиметрови дейности в страната и чужбина. хотелиерска, ресторантьорска, екскурзионна, туристическа, рекламна, издателска, програмна, информационна, спортна, сервизна, преводаческа , фотографска, машинописна и др. сделки с интелектуална собственост, маркетингова, мениджърска, инженерингова. отдаване под наем, покупка и продажба на движими и недвижими вещи и имоти, покупка, строеж, обзавеждане на имоти с цел продажба или отдаване под наем. покупка, внос и износ на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; електронна търговия, както и други незабранени от закона дейности.
Управители/Съдружници
  • вълчо к.
Едноличен собственик на капитала
вълчо к.
Капитал размер
7 лв. (внесен капитал: 7 лв.)

Резюме

Фирма ЛЮЛИН ПАУЪР АГРО ЕООД ("LYULIN POWER AGRO' Ltd.) с ЕИК/ПИК 205643408 е основана на 2.4.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, блок 147, етаж 9, апартамент 48, а началният внесен капитал е в размер на 7 лева. ЛЮЛИН ПАУЪР АГРО ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 2.05.2019 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЛЮЛИН ПАУЪР АГРО
    Изписване на чужд език
    "LYULIN POWER AGRO' Ltd.
    Основана
    2.4.2019
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, блок 147, етаж 9, апартамент 48
    Управители
    вълчо к.
    Едноличен собственик на капитала
    Предмет на дейност
    Търговия на едро и дребно с всякакви стоки промишлени, производствени, преработени произведени и други стоки. Производство и преработка с цел продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход. Селски туризъм. Покупка на стоки и вещи с цел продажба и препродажба в първоначален и преработен вид и обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Комисионна, спедиционна, логистична, складова, лизингова, посредническа, външнотърговска и реекспорт. Търговско посредничество и бартерни сделки. Превози и всички видове транспортни и таксиметрови дейности в страната и чужбина. Хотелиерска, ресторантьорска, екскурзионна, туристическа, рекламна, издателска, програмна, информационна, спортна, сервизна, преводаческа , фотографска, машинописна и др. Сделки с интелектуална собственост, маркетингова, мениджърска, инженерингова. Отдаване под наем, покупка и продажба на движими и недвижими вещи и имоти, покупка, строеж, обзавеждане на имоти с цел продажба или отдаване под наем. Покупка, внос и износ на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; електронна търговия, както и други незабранени от закона дейности.
    Капитал
    7
    Внесен капитал
    7

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200794833МИДАС ИНВЕСТМЪНТ ГРУП ООД

гр. Хасково, Хасково

вълчо к.

Съдружници, Съдружници

Виж още
203856642МИЛКИ ТРЕЙД ЕКСИМ ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

вълчо к.

Управители, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.