Firms.bg
Търси

ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ДУНАВ ЕАДЕИК: 205642904, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.08.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ДУНАВ ЕАД
Изписване на чужд език
Professional Football Club Dunav J.S.C.
Дата на регистрация
2.4.2019
Регистрация по ЗДДС

BG205642904 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. „Цар Фердинанд”, №3а, етаж 3
Предмет на дейност
осъществяване на тренировъчна, състезателна и организационно-административна дейност по спорта “футбол”. ръководство и управление на детско-юношески, аматъорски и професионални футболни отбори и участието им в републикански първенства и турнири; организиране и провеждане на учебно-тренировъчна и състезателна дейност; участие на представителните отбори на клуба в съответните първенства и турнири и турнирите за купата на българия в системата на българския футболен съюз и други спортни организации, както и в международни турнири, администрирани от уефа и фифа и всякакви други организирани футболни срещи, състезания и други спортни прояви; организиране и развитие на детско-юношеска школа по футбол; регистриране и прекратяване на състезателни права на футболисти, сключване на трудови договори с професионални футболисти и/или ползване на футболисти с аматъорски статут; трансфер на състезатели в страната и чужбина; изграждане и стопанисване на спортни обекти и спортни съоръжения, спортна и материално-техническа база за подготовка на футболисти, осигуряване на необходимите материали и екипировка за тренировъчна и състезателна дейност; проектиране и производство на спортни стоки; сделки с интелектуална собственост, придобиване и отстъпване на рекламни права, права на телевизионно и радиоразпространение на спортни състезания; спонсорство, лицензионни сделки; спортен мениджмънт; услуги в областта на спорта; търговско представителство и посредничество; внос, износ, бартер, реекспорт; подготовка и квалификация на кадри, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. дейностите, за които са необходими разрешения или лицензи ще бъдат извършвани след получаването им.
Представители
  • мартин ц.
Съвет на директорите
Едноличен собственик на капитала
деян й.
Капитал размер
50000 лв. (внесен капитал: 50000 лв.)

Резюме

Фирма ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ДУНАВ ЕАД (Professional Football Club Dunav J.S.C.) с ЕИК/ПИК 205642904 е основана на 2.4.2019 с правна форма Еднолично акционерно дружество или на кратко ЕАД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. „Цар Фердинанд”, №3а, етаж 3, а началният внесен капитал е в размер на 50000 лева. ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ДУНАВ ЕАД е регистрана по ЗДДС с номер BG205642904 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 2.05.2019 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ДУНАВ
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. „Цар Фердинанд”, №3, етаж 1
    Изписване на чужд език
    Professional Football Club Dunav J.S.C.
    Предмет на дейност
    Осъществяване на тренировъчна, състезателна и организационно-административна дейност по спорта “футбол”. Ръководство и управление на детско-юношески, аматъорски и професионални футболни отбори и участието им в републикански първенства и турнири; организиране и провеждане на учебно-тренировъчна и състезателна дейност; участие на представителните отбори на клуба в съответните първенства и турнири и турнирите за купата на България в системата на Българския Футболен Съюз и други спортни организации, както и в международни турнири, администрирани от УЕФА и ФИФА и всякакви други организирани футболни срещи, състезания и други спортни прояви; организиране и развитие на детско-юношеска школа по футбол; регистриране и прекратяване на състезателни права на футболисти, сключване на трудови договори с професионални футболисти и/или ползване на футболисти с аматъорски статут; трансфер на състезатели в страната и чужбина; изграждане и стопанисване на спортни обекти и спортни съоръжения, спортна и материално-техническа база за подготовка на футболисти, осигуряване на необходимите материали и екипировка за тренировъчна и състезателна дейност; проектиране и производство на спортни стоки; сделки с интелектуална собственост, придобиване и отстъпване на рекламни права, права на телевизионно и радиоразпространение на спортни състезания; спонсорство, лицензионни сделки; спортен мениджмънт; услуги в областта на спорта; търговско представителство и посредничество; внос, износ, бартер, реекспорт; подготовка и квалификация на кадри, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Дейностите, за които са необходими разрешения или лицензи ще бъдат извършвани след получаването им.
    Представители
    симеон с.
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    2.4.2019
    Съвет на директорите
    Капитал
    50000
    Внесен капитал
    50000
  2. 4.06.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205642904
  3. 5.06.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205642904
  4. 22.07.2020 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. „Цар Фердинанд”, №3, етаж 1
    Представители
    симеон с.
    Съвет на директорите
  5. 11.08.2020 г.

    Съвет на директорите
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. „Цар Фердинанд”, №3а, етаж 3

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206032590Ентиендо ЕООД

гр. София, Столична

деян й.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.