Firms.bg
Търси

БЕВЕСТА ООДЕИК: 205634487, гр. Ихтиман, Ихтиман

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.05.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
БЕВЕСТА ООД
Изписване на чужд език
BEVESTA Ltd.
Дата на регистрация
23.3.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София, община Ихтиман, гр. Ихтиман, Димитър Попов, №22
Предмет на дейност
производство и търговия на мебели; производство и търговия на изделия от дърво и дървесни материали; производство и търговия на изделия от метал, стъкло, гранит и мрамор и техни производни; производство и търговия на изделия от полимерни продукти; производство и търговия с машини, продукти, материали и обков, свързани с дървообработването и производството на мебели; проектиране, конструиране и дизайн на различните видове изделия; сглобяване и монтаж на изделията; транспортни дейности; изработване на интериорен дизайн и неговото проследяване на изпълнение, придобиване, управление, продажба и отдаване и преотдаване под наем на недвижими имоти, всички видове дейности свързани с областта на реклама и маркетинг на изделия и услуги, търговско и външнотърговско представителство, внос и износ на стоки, суровини, заготовки и др.. посредничество, строителни и ремонтни дейности на сгради и инфраструктура (пътна мрежа, вик. газопреносна мрежа електропреносна мрежа и пр). туристическа дейност, транспортна дейност, покупко-продажби, отдаване и преотдаване под наем на мпс, хотелиерство и ресторантьорство. представителство (без процесуално) на физически и юридически лица в страната и чужбина. предоставяне на инженерингови и консултантски услуги както и представителство за сметка на трети лица в областите на ядрената енергетика на тец и на вец, както и в областта на възобновяемите енергийни източници, както и други дейности в случай, в случай, че те не са забранени от закона или други нормативни актове.
Управители/Съдружници
  • стефан п.
  • веселина и.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма БЕВЕСТА ООД (BEVESTA Ltd.) с ЕИК/ПИК 205634487 е основана на 23.3.2019 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Ихтиман, гр. Ихтиман, Димитър Попов, №22, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. БЕВЕСТА ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 23.04.2019 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    стефан п.
    Внесен капитал
    1000
    Име на фирма
    БЕВЕСТА
    Основана
    23.3.2019
    Предмет на дейност
    Производство и търговия на мебели; Производство и търговия на изделия от дърво и дървесни материали; Производство и търговия на изделия от метал, стъкло, гранит и мрамор и техни производни; Производство и търговия на изделия от полимерни продукти; Производство и търговия с машини, продукти, материали и обков, свързани с дървообработването и производството на мебели; Проектиране, конструиране и дизайн на различните видове изделия; Сглобяване и монтаж на изделията; Транспортни дейности; Изработване на интериорен дизайн и неговото проследяване на изпълнение, както и други дейности, в случай, че те не са забранени от закона или други нормативни актове.
    Съдружници
    Изписване на чужд език
    BEVESTA Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област София, община Ихтиман, гр. Ихтиман, Димитър Попов, №22
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Капитал
    1000
  2. 7.05.2019 г.

    Предмет на дейност
    Производство и търговия на мебели; Производство и търговия на изделия от дърво и дървесни материали; Производство и търговия на изделия от метал, стъкло, гранит и мрамор и техни производни; Производство и търговия на изделия от полимерни продукти; Производство и търговия с машини, продукти, материали и обков, свързани с дървообработването и производството на мебели; Проектиране, конструиране и дизайн на различните видове изделия; Сглобяване и монтаж на изделията; Транспортни дейности; Изработване на интериорен дизайн и неговото проследяване на изпълнение, Придобиване, управление, продажба и отдаване и преотдаване под наем на недвижими имоти, всички видове дейности свързани с областта на реклама и маркетинг на изделия и услуги, търговско и външнотърговско представителство, внос и износ на стоки, суровини, заготовки и др.. посредничество, строителни и ремонтни дейности на сгради и инфраструктура (пътна мрежа, ВиК. газопреносна мрежа електропреносна мрежа и пр). туристическа дейност, транспортна дейност, покупко-продажби, отдаване и преотдаване под наем на МПС, хотелиерство и ресторантьорство. представителство (без процесуално) на физически и юридически лица в страната и чужбина. предоставяне на инженерингови и консултантски услуги както и представителство за сметка на трети лица в областите на ядрената енергетика на ТЕЦ и на ВЕЦ, както и в областта на възобновяемите енергийни източници, както и други дейности в случай, в случай, че те не са забранени от закона или други нормативни актове.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
175168372СИРФАН АД

гр. Ихтиман, Ихтиман

стефан п.

Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
203596244ДЕ ЙОНГ ПРОПЪРТИС ЕООД

гр. София, Столична

стефан п.

Управители

Виж още
205623804ЩЕФ ЕООД

гр. София, Столична

„де е.

Едноличен собственик на капитала

стефан п.

Управители

Виж още
205643130БЕВЕСТА МОБИЛЕ СПА ЕООД

гр. Ихтиман, Ихтиман

веселина и.

Управители

стефан п.

Управители

Виж още
205769759СЕЛТА ГРУП ЕООД

гр. София, Столична

„де е.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

стефан п.

Управители, Управители

Виж още
832048228ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ ЕООД

гр. Ихтиман, Ихтиман

„де е.

Едноличен собственик на капитала

веселина и.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.