Firms.bg
Търси

СИ ДЖИ ЛИМИТЕД ГРУП ЕООДЕИК: 205630815, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.07.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
СИ ДЖИ ЛИМИТЕД ГРУП ЕООД
Изписване на чужд език
SG LIMITED GROUP
Дата на регистрация
22.3.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, УЛ. КНЯЗ БОРИС I, №148
Предмет на дейност
търговско представителство на наши и чужди фирми и физически лица в страната и чужбина и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки, покупка на всички видове стоки или други вещи, незабранени от закона с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. продажба на стоки от собствено производство, сделки с интелектуална собственост, информационни, програмни, импресарски и други услуги. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и маркетинг, консултантски услуги, всички други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след полу-чаване на съответното разрешение или регистрация. (3)дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • милен м.
Едноличен собственик на капитала
милен м.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма СИ ДЖИ ЛИМИТЕД ГРУП ЕООД (SG LIMITED GROUP) с ЕИК/ПИК 205630815 е основана на 22.3.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, УЛ. КНЯЗ БОРИС I, №148, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. СИ ДЖИ ЛИМИТЕД ГРУП ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 22.04.2019 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    СИ ДЖИ ЛИМИТЕД ГРУП
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, УЛ. КНЯЗ БОРИС I, №148
    Едноличен собственик на капитала
    румен р.
    Основана
    22.3.2019
    Предмет на дейност
    ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИРМИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ПОКУПКА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ. ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ И МАРКЕТИНГ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ. ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТИТЕ, ВКЛЮЧЕНИ В ПРЕДМЕТА МУ НА ДЕЙНОСТ, ЗА КОИТО СЪС ЗАКОН Е ПРЕДВИДЕН РАЗРЕШИТЕЛЕН, ЛИЦЕНЗИОНЕН ИЛИ РЕГИСТРАЦИОНЕН РЕЖИМ, САМО СЛЕД ПОЛУ-ЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ. (3)ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА ОТКРИВА КЛОНОВЕ И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА И ДА УЧАСТВА В ДРУЖЕСТВА С МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА.
    Управители
    Капитал
    2
    Изписване на чужд език
    SG LIMITED GROUP
    Внесен капитал
    2
  2. 19.06.2019 г.

    Предмет на дейност
    Търговско представителство на наши и чужди фирми и физически лица в страната и чужбина и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки, покупка на всички видове стоки или други вещи, незабранени от закона с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. продажба на стоки от собствено производство, сделки с интелектуална собственост, информационни, програмни, импресарски и други услуги. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и маркетинг, консултантски услуги, всички други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след полу-чаване на съответното разрешение или регистрация. (3)дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.
  3. 2.07.2019 г.

    Управители
    румен р.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
205471218Адванст Солюшънс ЕООД

гр. София, Столична

милен м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205471570Винсет Консулт ЕООД

гр. София, Столична

милен м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.