Firms.bg
Търси

СЕРБЕСТ АГРИФИЙД ЕООДЕИК: 205609676, с. Стамболово, Стамболово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.07.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
СЕРБЕСТ АГРИФИЙД ЕООД
Изписване на чужд език
"SERBEST AGRIFEED" LTD.
Дата на регистрация
9.3.2019
Регистрация по ЗДДС

BG205609676 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Стамболово, с. Стамболово,
Предмет на дейност
производство, преработка и реализация в страната и в чужбина на комбинирани фуражи, изкупуване, съхранение, заготовка на зърнени храни, производство, преработка, съхранение и търговия на зърно, осъществяване на дейност като публичен склад и издаване на складови записи, съхранение и търговия на компоненти от всякакъв произход за производство на комбинирани фуражи,търговска дейност в страната и в чужбина, вътрешнотърговска и външноикономическа дейност, бартерни реекспортни и други разрешени от закона външнотърговски сделки, посредничество, представителство и агентство на чужди фирми, лизинг, ноу-хау, транспортни услуги, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл. 2, т. 3, от тз/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговска дейност след надлежно разрешение /при условията на чл. 1, ал. 3 от тз/, строителство, упражняване на строителен надзор, оценяване на съответствието на инвестиционните проекти, пред инвестиционни проучвания в строителството, подготовка на проектантския процес в строителството, координация на строителния процес до въвеждане на строежа в експлоатация, както и всяка друга дейност, не забранена от закона.
Управители/Съдружници
  • фариз с.
Едноличен собственик на капитала
фариз с.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма СЕРБЕСТ АГРИФИЙД ЕООД ("SERBEST AGRIFEED" LTD.) с ЕИК/ПИК 205609676 е основана на 9.3.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Стамболово, с. Стамболово, , а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. СЕРБЕСТ АГРИФИЙД ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG205609676 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 9.04.2019 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    гюнер с.
    Капитал
    50
    Внесен капитал
    50
    Основана
    9.3.2019
    Предмет на дейност
    Производство, преработка и реализация в страната и в чужбина на комбинирани фуражи, изкупуване, съхранение, заготовка на зърнени храни, производство, преработка, съхранение и търговия на зърно, осъществяване на дейност като публичен склад и издаване на складови записи, съхранение и търговия на компоненти от всякакъв произход за производство на комбинирани фуражи,търговска дейност в страната и в чужбина, вътрешнотърговска и външноикономическа дейност, бартерни реекспортни и други разрешени от закона външнотърговски сделки, посредничество, представителство и агентство на чужди фирми, лизинг, ноу-хау, транспортни услуги, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл. 2, т. 3, от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговска дейност след надлежно разрешение /при условията на чл. 1, ал. 3 от ТЗ/, строителство, упражняване на строителен надзор, оценяване на съответствието на инвестиционните проекти, пред инвестиционни проучвания в строителството, подготовка на проектантския процес в строителството, координация на строителния процес до въвеждане на строежа в експлоатация, както и всяка друга дейност, не забранена от закона.
    Име на фирма
    СЕРБЕСТ АГРИФИЙД
    Изписване на чужд език
    "SERBEST AGRIFEED" LTD.
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Стамболово, с. Стамболово,
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Хасково, община Стамболово, с. Стамболово,
    Управители
  2. 23.04.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205609676
  3. 24.04.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205609676
  4. 20.07.2023 г.

    Управители
    гюнер с.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
126647070ИНВЕСТ-КОНСУЛТ ООД

гр. Хасково, Хасково

фариз с.

Съдружници

Виж още
200649535КЕПЕЗ ЕООД

с. Стамболово, Стамболово

фариз с.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
205926309КАРБОН ФРИИ ООД

с. Силен, Стамболово

фариз с.

Съдружници, Съдружници

Виж още
205960287„Аквакултури Силен ” ООД

с. Силен, Стамболово

фариз с.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.