Firms.bg
Търси

КИРШГАРТЕН ЕООДЕИК: 205606609, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.07.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
КИРШГАРТЕН ЕООД
Изписване на чужд език
Kirschgarten GmbH
Дата на регистрация
8.3.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Криволак, №22, етаж 4, апартамент 7
Предмет на дейност
отглеждане на овощни и зеленчукови видове и създаване на овощни и зеленчукови градини. вътрешна и външна търговия на едро и дребно с плодове и зеленчуци в прясно и преработено състояние, лозови и овощни посадъчни материали, на етерично маслени и медицински култури, декоративна растителност. покупко-продажба на земеделска земя и отдаване и наемане под аренда на същата. покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина. продажба на стоки и продукти от собствено производство. извършване на всички видове услуги със селскостопанска техника. търговия с нова и употребявана земеделска техника в страната и чужбина, отдаване под наем на земеделска и друга техника, отдаване на земя под наем или аренда. търговско представителство и посредничество, както и всички други услуги и производства незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • росица к.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
росица к.
Капитал размер
150 лв. (внесен капитал: 150 лв.)

Резюме

Фирма КИРШГАРТЕН ЕООД (Kirschgarten GmbH) с ЕИК/ПИК 205606609 е основана на 8.3.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Криволак, №22, етаж 4, апартамент 7, а началният внесен капитал е в размер на 150 лева. КИРШГАРТЕН ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 8.04.2019 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    8.3.2019
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Криволак, №22, етаж 4, апартамент 7
    Изписване на чужд език
    Kirschgarten GmbH
    Предмет на дейност
    Отглеждане на овощни и зеленчукови видове и създаване на овощни и зеленчукови градини. Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с плодове и зеленчуци в прясно и преработено състояние, лозови и овощни посадъчни материали, на етерично маслени и медицински култури, декоративна растителност. Покупко-продажба на земеделска земя и отдаване и наемане под аренда на същата. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина. Продажба на стоки и продукти от собствено производство. Извършване на всички видове услуги със селскостопанска техника. Търговия с нова и употребявана земеделска техника в страната и чужбина, отдаване под наем на земеделска и друга техника, отдаване на земя под наем или аренда. Търговско представителство и посредничество, както и всички други услуги и производства незабранени от закона.
    Съдружници
    росица к.
    Внесен капитал
    150
    Име на фирма
    КИРШГАРТЕН
    Управители
    Капитал
    150
  2. 6.07.2022 г.

    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203493290БГ ПЛАНТ ООД

гр. Сливен, Сливен

„сентон” е.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

„зюдщерн” е.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.