Firms.bg
Търси

КОЗИ ХЕЪР ООДЕИК: 205497490, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.12.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
КОЗИ ХЕЪР ООД
Изписване на чужд език
KOZY HAIR
Дата на регистрация
30.0.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Деница, №4, апартамент 10
Предмет на дейност
откpивaнe, управление и eкcплoатaция нa зaвeдeния зa oбществeнo хpaнeнe и на питейни заведения, търговия с тютюневи изделия и алкохолни напитки, след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността и получаване на съответните разрешителни и лицензи, съгласно действащото българско законодателство, дистрибуция и търговия със стоки, в т.ч. със стоки собствено производство, тъpгoвcкo пpeдcтaвитeлcтвo и пocрeдничecтвo, консултантска дейност, комисионни, спедиционни, превозни, рекламни и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство, продажба, отдаване под наем и покупка на недвижими имоти, посредничество, комисионерство и агентство на местни и чужди физически и юридически лица,фризьорство и козметични услуги, развиване на академия за обучение по фризьорство и козметика, както и всички други дейности, незабранени от закона на република българия.
Управители/Съдружници
  • лим с.
Съдружници
Капитал размер
2000 лв. (внесен капитал: 2000 лв.)

Резюме

Фирма КОЗИ ХЕЪР ООД (KOZY HAIR) с ЕИК/ПИК 205497490 е основана на 30.0.2019 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Деница, №4, апартамент 10, а началният внесен капитал е в размер на 2000 лева. КОЗИ ХЕЪР ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 30.01.2019 г. - Регистрация на фирма

    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Д, №4, апартамент 10
    Управители
    йоана г.
    Име на фирма
    КИМ И ЙОНГ
    Изписване на чужд език
    KIM AND YONG
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Деница, №4, апартамент 10
    Предмет на дейност
    Откpивaнe, управление и eкcплoатaция нa зaвeдeния зa oбществeнo хpaнeнe и на питейни заведения, търговия с тютюневи изделия и алкохолни напитки, след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността и получаване на съответните разрешителни и лицензи, съгласно действащото българско законодателство, дистрибуция и търговия със стоки, в т.ч. със стоки собствено производство, тъpгoвcкo пpeдcтaвитeлcтвo и пocрeдничecтвo, консултантска дейност, комисионни, спедиционни, превозни, рекламни и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство, продажба, отдаване под наем и покупка на недвижими имоти, посредничество, комисионерство и агентство на местни и чужди физически и юридически лица както и всички други дейности, незабранени от закона на Република България.
    Основана
    30.0.2019
    Съдружници
    Капитал
    2000
    Внесен капитал
    2000
  2. 14.10.2019 г.

    Управители
    йоана г.
    Съдружници
    Предмет на дейност
    Откpивaнe, управление и eкcплoатaция нa зaвeдeния зa oбществeнo хpaнeнe и на питейни заведения, търговия с тютюневи изделия и алкохолни напитки, след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността и получаване на съответните разрешителни и лицензи, съгласно действащото българско законодателство, дистрибуция и търговия със стоки, в т.ч. със стоки собствено производство, тъpгoвcкo пpeдcтaвитeлcтвo и пocрeдничecтвo, консултантска дейност, комисионни, спедиционни, превозни, рекламни и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство, продажба, отдаване под наем и покупка на недвижими имоти, посредничество, комисионерство и агентство на местни и чужди физически и юридически лица,фризьорство и козметични услуги, развиване на Академия за обучение по фризьорство и козметика, както и всички други дейности, незабранени от закона на Република България.
  3. 24.10.2019 г.

    Име на фирма
    КОЗИ ХЕЪР
    Изписване на чужд език
    KOZY HAIR

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200626255КАРЕЕВ-ЕЙГЕН ООД

гр. Варна, Варна

кеван с.

Съдружници

Виж още
203268151Еф Ар Ем Джи ЕООД

гр. София, Столична

кеван с.

Управители

Виж още
205754091Зона 52 Франчайз холдингс ООД

гр. София, Столична

кеван с.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
205787223Диджитъл Викинг 1 ЕООД

гр. София, Столична

кеван с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205855507СКАНДИНАВИАН ДИДЖИТЪЛ АД

гр. София, Столична

кеван с.

Съвет на директорите

Виж още
206702445ИЗИГОУИНК ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

кеван с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.