Firms.bg
Търси

ХЕМП - БЪЛГАРИЯ ООДЕИК: 205484607, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.01.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХЕМП - БЪЛГАРИЯ ООД
Изписване на чужд език
HEMP - BULGARIA
Дата на регистрация
23.0.2019
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Акация, №4, ет. 3, ап. 5
Предмет на дейност
вътрешен и международен транспорт и спедиция, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки и външна търговия с позволени от закона стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, посреднически и агентски услуги, туристически услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, обработка, изработка и преработка от първичен и преработен вид на стоки и услуги, рекламни и куриерски услуги, търговия, обработка, изработка и преработка от първичен и преработен вид на материали от цветни, благородни, скъпоценни и полускъпоценни метали и камъни, бижутерия, развлекателна дейност, митническо представителство, хазартна дейност, информационна дейност, спортна дейност, издателска и рекламна дейност, хотелиерски, аниматорски, туристически, ресторантьорски, програмни и интернет услуги, производство на стоки, наемане и отдаване под наем на движима и недвижима собственост, предприемаческа дейност, строителство, внос и износ на стоки и услуги и всички позволени от закона дейности.
Управители/Съдружници
  • мелина м.
Съдружници
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ХЕМП - БЪЛГАРИЯ ООД (HEMP - BULGARIA) с ЕИК/ПИК 205484607 е основана на 23.0.2019 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Акация, №4, ет. 3, ап. 5, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ХЕМП - БЪЛГАРИЯ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 23.01.2019 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ХЕМП - БЪЛГАРИЯ
    Изписване на чужд език
    HEMP - BULGARIA
    Управители
    мелина м.
    Внесен капитал
    100
    Основана
    23.0.2019
    Капитал
    100
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Акация, №4, ет. 3, ап. 5
    Предмет на дейност
    Вътрешен и международен транспорт и спедиция, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки и външна търговия с позволени от закона стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, посреднически и агентски услуги, туристически услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, обработка, изработка и преработка от първичен и преработен вид на стоки и услуги, рекламни и куриерски услуги, търговия, обработка, изработка и преработка от първичен и преработен вид на материали от цветни, благородни, скъпоценни и полускъпоценни метали и камъни, бижутерия, развлекателна дейност, митническо представителство, хазартна дейност, информационна дейност, спортна дейност, издателска и рекламна дейност, хотелиерски, аниматорски, туристически, ресторантьорски, програмни и интернет услуги, производство на стоки, наемане и отдаване под наем на движима и недвижима собственост, предприемаческа дейност, строителство, внос и износ на стоки и услуги и всички позволени от закона дейности.
    Съдружници

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
205902825ДИ ЕЙ БИЛД ИНВЕСТ ООД

гр. София, Столична

мелина м.

Съдружници

Виж още
205903304ЕКСПРЕС 262 ООД

с. Татарево, Първомай

мелина м.

Съдружници

Виж още
207743631Метсан ООД

гр. Самоков, Самоков

мелина м.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.