Firms.bg
Търси

ПИТ енд КО ЕООДЕИК: 205479791, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.10.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПИТ енд КО ЕООД
Изписване на чужд език
PIT & Co Ltd
Дата на регистрация
21.0.2019
Регистрация по ЗДДС

BG205479791 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, бул. "Васил Левски", №59, етаж 2, апартамент 7
Предмет на дейност
дружеството може да работи на различни сектори: селско стопанство, рибарство, хранително-вкусовата промишленост като цяло, минно дело, строителство, туризъм, култура и във всички тези области, които законът дава възможност да се купува, продава, търгува, произвежда, добива, преработва и отглежда. специфичните дейности включват производство, поддръжка, монтаж, лизинг и продажба на скрап и отпадъци, селскостопански машини и селскостопански продукти, строителни машини като цяло и всякакви промишлени машини, както и производство в българия и в чужбина. продажба на нови и употребявани автомобили, автомобили, железопътни и морски превозни средства, включително лизинг. обработка на метали, селскостопански продукти, строителни продукти, продукти, предназначени за човека. покупката, продажбата и управлението на барове, ресторанти, общежития и селища включваха организиране на шоупрограми, спортни събития, включващи услуги за кетъринг. дружеството може да извършва дейности за своя сметка или за трети страни във всички области и дейности, ще бъде в състояние да заемат, дават гаранции, гаранции по свои операции или на трети лица, закупуване на недвижими имоти и земя и части от земя, извършване на посреднически сделки на преработени и непреработени продукти, суровини и сгради. дружеството може да купува и продава акции в други дружества в българия и чужбина, участва в конкурси, търгове и договори на всички национални и международни пол за извършване на предмета на дейност. използване средства (еио, ебвр, мвф и т.н.), от различните институции за развитие и разширяване на своята дейност и производство или търговското си присъствието, както и за своите доставки и потребности като цяло. всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз.
Управители/Съдружници
  • клаудио р.
Едноличен собственик на капитала
клаудио р.
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма ПИТ енд КО ЕООД (PIT & Co Ltd) с ЕИК/ПИК 205479791 е основана на 21.0.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, бул. "Васил Левски", №59, етаж 2, апартамент 7, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. ПИТ енд КО ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG205479791 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 21.01.2019 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    маурицио к.
    Изписване на чужд език
    PIT & Co Ltd
    Управители
    Внесен капитал
    200
    Име на фирма
    ПИТ енд КО
    Основана
    21.0.2019
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Антон Чехов, №22, вход 2, апартамент 1
    Предмет на дейност
    Дружеството може да работи на различни сектори: селско стопанство, рибарство, хранително-вкусовата промишленост като цяло, минно дело, строителство, туризъм, култура и във всички тези области, които законът дава възможност да се купува, продава, търгува, произвежда, добива, преработва и отглежда. Специфичните дейности включват производство, поддръжка, монтаж, лизинг и продажба на скрап и отпадъци, селскостопански машини и селскостопански продукти, строителни машини като цяло и всякакви промишлени машини, както и производство в България и в чужбина. Продажба на нови и употребявани автомобили, автомобили, железопътни и морски превозни средства, включително лизинг. Обработка на метали, селскостопански продукти, строителни продукти, продукти, предназначени за човека. Покупката, продажбата и управлението на барове, ресторанти, общежития и селища включваха организиране на шоупрограми, спортни събития, включващи услуги за кетъринг. Дружеството може да извършва дейности за своя сметка или за трети страни във всички области и дейности, ще бъде в състояние да заемат, дават гаранции, гаранции по свои операции или на трети лица, закупуване на недвижими имоти и земя и части от земя, Извършване на посреднически сделки на преработени и непреработени продукти, суровини и сгради. Дружеството може да купува и продава акции в други дружества в България и чужбина, участва в конкурси, търгове и договори на всички национални и международни пол за извършване на предмета на дейност. Използване средства (ЕИО, ЕБВР, МВФ и т.н.), от различните институции за развитие и разширяване на своята дейност и производство или търговското си присъствието, както и за своите доставки и потребности като цяло. Всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз.
    Капитал
    200
  2. 5.03.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205479791
  3. 6.03.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205479791
  4. 17.05.2021 г.

    Управители
    маурицио к.
    Едноличен собственик на капитала
  5. 20.08.2021 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, бул. "Васил Левски", №59, етаж 2, апартамент 7
  6. 13.10.2021 г.

    Управители
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
103834876ПЕРЛИС ООД

гр. Варна, Варна

елена п.

Управители

Виж още
119603928МАРВИН ООД

гр. Сливен, Сливен

елена п.

Управители

Виж още
202313736ЦАРСКИ ИЗВОРИ ООД

гр. Бургас, Бургас

елена п.

Управители

Виж още
205818302АД КОМЕРЦ ЕООД

гр. Петрич, Петрич

елена п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207178299БЮРО ЕНД КО ЕООД

с. Горица, Поморие

елена п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207286595МАЙНД ТРЕЙДЪР ЕООД

гр. София, Столична

елена п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.