Firms.bg
Търси

ТЕ ЕС 1984 ЕООДЕИК: 205446040, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.12.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТЕ ЕС 1984 ЕООД
Изписване на чужд език
TS 1984 Ltd
Дата на регистрация
20.11.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Антон Чехов, №22, вход 2, апартамент 1
Предмет на дейност
дружеството има за цел търговията, покупката, продажбата, посредничеството на всички продукти, присъщи на земеделието, животновъдството, лозарството и всичко друго, от което се нуждае за производството, за трансформацията на продуктите, за изследванията и селекция на семена, както и всяка нова технология, насочена към селското стопанство. освен това ще третира и продава продукти от дървен материал, получени от преработен и необработен дървен материал, пелети и производни на тях. за изпълнение на фирмените цели, дружеството може да открива сметки, да прехвърля ипотеки, да иска и да предоставя заеми, гаранции и облигации на трети лица в българия и в останалата част на света. дружеството може да третира селскостопански продукти, суровини, машини, торове и всичко останало свързано със селското стопанство като цяло от името на трети лица или за собствена сметка, да притежава участие в български или чуждестранни фирми в сектора или сектори, свързани с основната корпоративна цел , както и инвестиции в земеделски стопанства, недвижими имоти и ценни книжа. всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз.
Управители/Съдружници
  • томазо с.
Едноличен собственик на капитала
томазо с.
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма ТЕ ЕС 1984 ЕООД (TS 1984 Ltd) с ЕИК/ПИК 205446040 е основана на 20.11.2018 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Антон Чехов, №22, вход 2, апартамент 1, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. ТЕ ЕС 1984 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.12.2018 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ТЕ ЕС 1984
    Едноличен собственик на капитала
    томазо с.
    Предмет на дейност
    Дружеството има за цел търговията, покупката, продажбата, посредничеството на всички продукти, присъщи на земеделието, животновъдството, лозарството и всичко друго, от което се нуждае за производството, за трансформацията на продуктите, за изследванията и селекция на семена, както и всяка нова технология, насочена към селското стопанство. Освен това ще третира и продава продукти от дървен материал, получени от преработен и необработен дървен материал, пелети и производни на тях. За изпълнение на фирмените цели, Дружеството може да открива сметки, да прехвърля ипотеки, да иска и да предоставя заеми, гаранции и облигации на трети лица в България и в останалата част на света. Дружеството може да третира селскостопански продукти, суровини, машини, торове и всичко останало свързано със селското стопанство като цяло от името на трети лица или за собствена сметка, да притежава участие в български или чуждестранни фирми в сектора или сектори, свързани с основната корпоративна цел , както и инвестиции в земеделски стопанства, недвижими имоти и ценни книжа. Всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз.
    Управители
    Капитал
    200
    Изписване на чужд език
    TS 1984 Ltd
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Антон Чехов, №22, вход 2, апартамент 1
    Внесен капитал
    200
    Основана
    20.11.2018

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203086259СКУАР КОНСУЛТИНГ БЪЛГАРИЯ ООД

гр. София, Столична

лин ю.

Управители, Управители, Управители, Управители, Управители, Управители

Виж още
2031948222014-Ф58 ООД

гр. София, Столична

лин ю.

Съдружници, Съдружници

Виж още
205706584Веста Ривиера ЕООД

гр. Варна, Варна

лин ю.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206140064БИЛДИНГ МЕНИДЖМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. Съединение, Съединение

лин ю.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
207176266СБММОФФ ЕООД

гр. София, Столична

лин ю.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.