Firms.bg
Търси

БЕСТ БИЙЧ ООДЕИК: 205429870, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.03.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
БЕСТ БИЙЧ ООД
Изписване на чужд език
„BEST BEACH” LTD.
Дата на регистрация
7.11.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, ул. "Ястребец", №25, апартамент магазин 6
Предмет на дейност
участие в производства за предоставяне на концесия, под наем или друга нормативно-определена форма за поддържане и управление на морските плажове или части от тях с прилежащата им акватория, провеждани от компетентните държавни органи по реда на закона за устройство на черноморското крайбрежие, закона за концесиите или друг нормативен акт. осъществяване и контрол на дейностите по осигуряване на водно спасяване, обезопасяване на прилежащата акватория, здравно, медицинско обслужване и санитарно-хигиенното поддържане на морските плажове; поставяне на преместваеми обекти, разполагане на платени и неплатени плажни принадлежности; свободно пешеходно придвижване върху територията на плажа и улесняване придвижването и ползването на плажните услуги от хората с увреждания. осигуряване на водноатракционни услуги на територията на морските плажове, свързани с използване на плавателни средства за спорт, туризъм и развлечения срещу заплащане и предоставени по реда на закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на република българия. покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; туристически, наемни, рекламни или други услуги; както и други незабранени от закона търговски сделки и услуги; (дейностите, подлежащи на лицензиране и разрешение ще бъдат извършвани след снабдяването на съответен лиценз или разрешение).
Управители/Съдружници
  • емил м.
  • невент б.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма БЕСТ БИЙЧ ООД („BEST BEACH” LTD.) с ЕИК/ПИК 205429870 е основана на 7.11.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, ул. "Ястребец", №25, апартамент магазин 6, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. БЕСТ БИЙЧ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 7.12.2018 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    7.11.2018
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, ул. "Ястребец", №25, апартамент магазин 6
    Внесен капитал
    1000
    Име на фирма
    БЕСТ БИЙЧ
    Съдружници
    "ауто е.
    Изписване на чужд език
    „BEST BEACH” LTD.
    Предмет на дейност
    Участие в производства за предоставяне на концесия, под наем или друга нормативно-определена форма за поддържане и управление на морските плажове или части от тях с прилежащата им акватория, провеждани от компетентните държавни органи по реда на Закона за устройство на черноморското крайбрежие, Закона за концесиите или друг нормативен акт. Осъществяване и контрол на дейностите по осигуряване на водно спасяване, обезопасяване на прилежащата акватория, здравно, медицинско обслужване и санитарно-хигиенното поддържане на морските плажове; поставяне на преместваеми обекти, разполагане на платени и неплатени плажни принадлежности; свободно пешеходно придвижване върху територията на плажа и улесняване придвижването и ползването на плажните услуги от хората с увреждания. Осигуряване на водноатракционни услуги на територията на морските плажове, свързани с използване на плавателни средства за спорт, туризъм и развлечения срещу заплащане и предоставени по реда на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; туристически, наемни, рекламни или други услуги; както и други незабранени от закона търговски сделки и услуги; (дейностите, подлежащи на лицензиране и разрешение ще бъдат извършвани след снабдяването на съответен лиценз или разрешение).
    Управители
    Начин на представляване
    Капитал
    1000
  2. 19.03.2021 г.

    Управители
    емил м.
    Съдружници

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
175072630РВК 1 ЕООД

гр. София, Столична

"ауто е.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204567701БЛУ СЪМЪР ООД

гр. София, Столична

"астерикс" е.

Съдружници

емил м.

Управители

Виж още
831829786РЕКС ГРУП ООД

гр. София, Столична

"астерикс" е.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.